03 декември 2018    19:00 - 20:30    гр. София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

Заповядайте отново да попеем заедно и да научите повече за тази лечебна практика! Този път ще имаме специален гост – Роси Методиева, която ще ни омая с вълшебния звук на тамбура! Всеки път ще разучаваме и нови мантри.

Трансформирай себе си чрез силата на звука

Мантрите са мощно средство за медитация, практикувано и доказано от древността. Думата „мантра“ произхожда от санскрит и означава „освобождаване на ума“. Когато практикуваме пеене на мантри, ние се потапяме в тяхната лечебната вибрация и по естествен начин се настройваме на вълната на хармонията и любовта. Свързваме се с нашия емоционален свят и чрез музика изразяваме това, за което думите не достигат. А когато пеем в група ползата се увеличава многократно!

Мантра медитацията носи радост, вдъхновение и успокоение. Това е практика за извисяване на съзнанието и свързване със сърцето.

Водещи: Роси Методиева и Силвия Ганева

3-ти декември 2018, 19.00 – 20.30 ч.
Такса за участие: 10 лв.

Център Фрейле, ул. Цар Симеон 13 ет. 1


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Споделете с приятели:
Фрейле е център за йога, психология и творчество. Нашата мисия е да откриете това, което иска душата ви. Вярваме, че всеки от нас има уникална същност, която се проявява под формата на различни таланти. Във Фрейле се стремим да достигнем до тази същност.

Един коментар за “Мантра медитация”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *