ВАЖНО: Временно сме затворени! Поради настъпили промени през изминалата година, център Фрейле в момента не работи.

В Център Фрейле ще намерите разнообразие от занимания, с които можете да релаксирате, да прекарате полезно времето си и да учите по забавен начин.

Изучаването на човешката психология помага да отключим нашия потенциал и да напредваме към по-щастлив живот. Творческите занимания ни дават свободата да изразим себе си, да се насладим на красотата, която се таи вътре в нас и да ѝ дадем изява. Йога пък ни дава отговори за нашите най-дълбоки човешки търсения за връзката ни с по-висшите аспекти на живота.

Йога на смеха

Йога на смеха е базирана на научно доказани факти и има изключително въздействие върху здравето и умствената ни нагласа. Помага ни да бъдем по-леки, по-игриви, по-здрави и по-положително настроени. Освен това е прекрасно споделено преживяване! Тя е популярна в над 100 държави по цял свят.

ПСИХОЛОГИЧЕСКИ КОНСУЛТАЦИИ

Имате нужда от добър психолог? Андрей Ганев използва краткосрочни психологически методи. Те могат да бъдат причислени най-вече към позитивната и конструктивистката психология.

КУРС ПО ДЕКУПАЖ

Техниката "декупаж" ни дава възможност да украсим, реновираме или да създадем нови красиви предмети на изкуството. С помощта на специални хартии и салфетки, декорираме повърхността на стъклени, дървени и други повръхности, които се превръщат в истински шедьоври.

КУРС ЗА ИЗРАБОТКА НА БИЖУТА

По време на курса ще усвоите основи и тънкости при изработката на бижута, като прилагате разнообразни техники. Ще изработим заедно колиета, обеци, пръстени и гривни, които можете да носите с удоволствие или да подарите на някого.

Perennial Joy КОУЧИНГ

Perennial Joy коучинг е метод за израстване на физическо, психо-емоционално и духовно ниво. Той  прави крачка отвъд конвенционалните коучинг методи и дава по-задълбочено разбиране на човешката природа. Така процеса по промяна не е механичен и повърхностен, а става възможност за отключване на нашия цялостен потенциал.

Споделете с приятели: