Тук ще намерите разнообразие от занимания, с които можете да релаксирате, да прекарате полезно времето си и да учите по забавен начин.

Коучинг консултациите ни  помагат да отключим нашия потенциал и да напредваме към по-щастлив живот. Творческите занимания ни дават свободата да изразим себе си, да се насладим на красотата, която се таи вътре в нас и да ѝ дадем изява. А йога на смеха събужда радостта в нас, учи ни на спонтанност, игривост и ни дава умения за по-леко посрещане на предизвикателствата в живота.

Йога на смеха

Йога на смеха е базирана на научно доказани факти и има изключително въздействие върху здравето и умствената ни нагласа. Помага ни да бъдем по-леки, по-игриви, по-здрави и по-положително настроени. Освен това е прекрасно споделено преживяване! Тя е популярна в над 100 държави по цял свят.

ДЖОЙ КОУЧИНГ

Джой коучинг е метод за израстване на физическо, психо-емоционално и духовно ниво. Той  прави крачка отвъд конвенционалните коучинг методи и дава по-задълбочено разбиране на човешката природа. Така процеса по промяна не е механичен и повърхностен, а става възможност за отключване на нашия цялостен потенциал.

ИНДИВИДУАЛНА ЙОГА НА СМЕХА

Индивиуалната програма е един чудесен начин за някого да научи техники от йога на смеха, за да се възползва от множеството здравословни ползи и да се освободи от физическия и емоционален стрес едновременно. Тези сесии дават възможност за лична и по-задълбочена работа, свързана с вашите конкретни и индивидуални нужди.

КУРС ПО ДЕКУПАЖ

Техниката "декупаж" ни дава възможност да украсим, реновираме или да създадем нови красиви предмети на изкуството. С помощта на специални хартии и салфетки, декорираме повърхността на стъклени, дървени и други повръхности, които се превръщат в истински шедьоври.

КУРС ЗА ИЗРАБОТКА НА БИЖУТА

По време на курса ще усвоите основи и тънкости при изработката на бижута, като прилагате разнообразни техники. Ще изработим заедно колиета, обеци, пръстени и гривни, които можете да носите с удоволствие или да подарите на някого.

ТИЙМ БИЛДИНГ С ЙОГА НА СМЕХА

Йога на смеха е различен тийм билдинг и чудесен помощник за изграждане на позитивна работна среда. Ако желаете да споделите с вашите служители или колеги това невероятно преживяване, свържете се с нас.

Споделете с приятели: