Понякога влагаме огромни усилия, за да постигнем нещо, но щом го постигнем, щастието продължава много кратко и имаме нужда от следващата цел. Така никога не се чувстваме напълно доволни и щастливи. Нашите цели и мечти, които постигаме, не ни удовлетворяват напълно, ако не водят до развитие и извисяване на съзнанието.

КАКВО Е ДЖОЙ КОУЧИНГ?

Джой коучинг е метод за израстване на физическо, психо-емоционално и духовно ниво. Той  прави крачка отвъд конвенционалните коучинг методи и дава по-задълбочено разбиране на човешката природа. Той разглежда човека като био-психо-социално-духовно същество, което за да бъде щастливо, има нужда да включи всички слоеве на личността в постигането на целите си. Така процеса по промяна не е механичен и повърхностен, а става възможност за отключване на нашия цялостен потенциал.

 

Самото име на метода говори и за неговия смисъл - "Joy" означава"радост". Чрез този вид коучинг се стремим да открием това, което ни прави дълготрайно щастливи.

С методите на Джой коучинг можем да изследваме собствената си осъзнатост, мислите и вярванията си, можем да си дадем сметка дали полагаме достатъчно усилия да сме съзнателни и дали гледаме позитивно на живота. В по-голяма част от него ние забравяме въпроси като „Кой съм аз?“ и „Какво би изпълнило живота ми със смисъл?“ Вечната психология, чрез приложния метод на Джой коучинг, ни помага да открием правилните отговори на тези фундаментални въпроси.

ПО ВРЕМЕ НА РАБОТАТА С ДЖОЙ КОУЧИНГ:

- Ще имате възможност да преминете през процеса с вашата лична цел;

- Ще разберете какво представлява "Лечебният кръг" и как вашата цел може да ви доближи до нивото на цялостно физическо, умствено, емоционално и духовно благополучие;

- Благодарение на специалния модел FAITH ще очертаете ясна визия и ще осъзнаете значението на своята цел. Така вашето съзнание ще се проясни, а между ума и сърцето ще настъпи синхрон;

- Ще научите за различните измерения на съзнанието и как можете да извисите съзнанието си, за да постигнете по-усточив и по-удовлетворителен резултат;

– Ще прилагаме заедно лечебните практики, препоръчани в Джой коучинг, които ни помагат към целта;

– Ще научите много за себе си, какво искате от живота си и ще опитате едно ново вълнуващо преживяване!

КАК ПРОТИЧА ЕДНА СЕСИЯ ПО ДЖОЙ КОУЧИНГ?

Една сесия е с продължителност между 60 и 90 минути и протича под формата на разговор, в който коучинг водещият задава специализирани въпроси и дава конкретни техники и насоки. Целта на въпросите е да ви насочи да мислите в посоки, в които не сте мислил досега. Лечебните практики и техники в Джой коучинг ще ви помогнат да получите ново разбиране чрез вашия личен опит. 

С помощта на Джой коучинг сесия проведена от Силвия Ганева, съумях да открия повтарящи се модели, които ме възпрепятстваха да се възползвам от „подаръците“ на ситуациите каквито са в момента. Поставяйки си „умни“ цели за следващите месеци, успях да запазя своето психо-емоционално състояние на хубави нива и да направя неща, които бях отлагала във времето, да организирам ежедневието си оптимално, както и да помогна на близки хора в техните начинания. Също така, тя ми помогна да преосмисля някои от житейските си приоритети и да открия нови източници на мотивация и вдъхновение.

Илияна

Вие сигурно сте имали въпроси, на които не можете да намерите отговор. Или проблем, за който не виждате решение... Понякога минава време, съзрявате и започва да ви се изяснява. Но понякога... И то за важните въпроси - какво правя с живота си, какво искам, каква е моята цел и как да я постигна... Прекалено заети сме, за да намерим отговорите. Но има срещи, които те променят, които те карат да погледнеш отвътре навън и изведнъж всичко да е по-ясно, по-светло, по-спокойно. Благодаря ти, Силвия Ганева, затова, че ми помогна да си фокусирам бинокъла и да гледам важните неща!

Надя

За 2 сесии, в топла и сърдечна обстановка, се чух отстрани чрез формата, които Джой коучинг предлага. Някак с търпение, с насоки, с точните въпроси, зададени по конкретен повод. Благодарна съм, и това не е просто дума, в момента участвам и развивам стъпка по стъпка нещо ново за мен и напрактика, непривързана към резултата, сбъдвам много ранна своя детска мечта. Осъзнатостта, че това се случва дойде основно чрез Джой коучинг, благодаря Силвия!

Зори

Познавам Силвия от близо четири години и с готовност се включих в сесиите по Джой коучинг, защото в нейно лице срещнах надежден човек, с който лесно се общува. Тя умее да предразполага с присъщата си позитивност към споделяне, взаимност и доверие. Въпреки, че не успях да участвам повече от три онлайн сесии и да опозная метода изцяло, нейните насоки ме накараха да вярвам в положителните резултати и да преразгледам част от моите убеждения. Препоръчвам Силвия Ганева с чисто сърце на всеки, който има нужда от довереник и нова гледна точка върху собствените си възможности.

Емилия

Джой коучинга ни помага да опознаем живота, да приемаме и да бъде Благодарни за всичко което ни се случва. Дава ясна посока за това което ни помага да изразим най-доброто от нас и осъзнаване на нещата които ни пречат. Обогатява ни в разбирането на живота, осъзнаването на мотивацията в нашите желания и действия.

Андрей

 

КОЛКО КОУЧИНГ СЕСИИ СА НЕОБХОДИМИ?

Броят на сесиите варира в зависимост от заявката, като дължината на процеса се определя от вашата необходимост. Понякога дори само една сесия е достатъчна, а ако човек иска да премине през по-цялостен процес, броят се определя от неговото темпо.

ВОДЕЩ

Силвия Ганева се обучава при международния екип, който е създал метода и участва активно в разработването и развитието на Джой коучинг. Другата активна дейност,  която се занимава е преподаване на йога на смеха в различни групи хора и организации. Преминала е обучение и за фокусиран към решение коучинг. 

"Вярвам, че когато се съгласуват умът и сърцето, всичко се случва с лекота. Всеки от нас има способността да открие кое е това, което изпълва съществуването му с радост и смисъл." - споделя Силвия.

Цена
60 лв.
За индивидуална сесия
Продължителност
60 мин.
на сесия
Формат
онлайн
индивидуални сесии
Споделете с приятели: