15 ноември 2023    19:00 - 21:00    гр. София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

Ако можеш да се засмееш на проблема си, той спира да изглежда толкова страшен. Смехът те издига на позиция да си „над нещата“, да имаш избор как да реагирашида действаш – вече без скованост, а с лекота и дрори доза забавление.

На този семинар:

🙂 Ще ви запозная с идеи и техники от йога на смеха, които можете да използвате в трудни и предизвикателни за вас моменти;

🙂 Ще научите упражнения и начини за пренастройка на ума, с които да намалите излишната важност и сериозност от това, което ви безпокои;

🙂 Всеки от вас ще научи как да направи собствена техника за смях, свързана с негов конкретен проблем.

Смехът е мащен инструмент, който е заложен във всеки от нас, но с времето сякаш все по-рядко си позволяваме да се отпуснем и да се посмеем – на себе си, на преживяванията си. Да погледнем през очите на забавляващия се и играещ човек.

Заповядайте на това приключение, за да се позабавляваме и да научим как да гледаме от смешната страна на живота!

Семинарът ще има възможност и за включване онлайн.

15 ноември 2023, 19.00 – 21.00 ч.

Водещ – Силвия Ганева

За записване – тел. 0883 39 59 78 или директно през формата по-долу на страницата.

Такса за участие – 40 лв.

Място на провеждане – гр. София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1 – Ателие Радика / има възможност и за включване онлайн.


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Споделете с приятели:
Фрейле е уютно пространство за повдигащи духа занимания като йога на смеха, творчески работилници, коучинг семинари и консултации, водени от Силвия Ганева. Силвия е основател на движението за йога на смеха в България, обучавала се при основателя на йога на смеха Мадан Катария в Бангалор, Индия. От 2010 г. тя разпространява йога на смеха в България и провежда десетки обучения за инструктори, като придобива голям опит във воденето на стотици сесии с различни социални групи, включително и в много организации под формата на тиймбилдинг. Друга нейна страст са коучинга и уроците по творчество, в които също има дългогодишен опит.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *