06 ноември 2019    19:00 - 20:30    гр. София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

Заповядайте отново да попеем заедно и да преживеем заедно тази лечебна практика!

Трансформирай себе си чрез силата на звука

Мантрите са мощно средство за медитация, практикувано и доказано от древността. Думата “мантра” произхожда от санскрит и означава “освобождаване на ума”. Когато практикуваме пеене на мантри, ние се потапяме в тяхната лечебната вибрация и по естествен начин се настройваме на вълната на хармонията и любовта. Свързваме се с нашия емоционален свят и чрез музика изразяваме това, за което думите не достигат. А когато пеем в група ползата се увеличава многократно!

Мантра медитацията носи радост, вдъхновение и успокоение. Това е практика за извисяване на съзнанието и свързване със сърцето.

6 ноември 2019, сряда, 19.00 – 20.30 ч.
Вход: Свободен
Който желае може да оставите дарение от сърце.

Център Фрейле, ул. Цар Симеон 13 ет. 1


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Споделете с приятели:
Фрейле е уютно пространство за повдигащи духа занимания като йога на смеха, творчески работилници, коучинг семинари и консултации, водени от Силвия Ганева. Силвия е основател на движението за йога на смеха в България, обучавала се при основателя на йога на смеха Мадан Катария в Бангалор, Индия. От 2010 г. тя разпространява йога на смеха в България и провежда десетки обучения за инструктори, като придобива голям опит във воденето на стотици сесии с различни социални групи, включително и в много организации под формата на тиймбилдинг. Друга нейна страст са коучинга и уроците по творчество, в които също има дългогодишен опит.

Един коментар за “Мантра медитация”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *