Руският квантов физик Вадим Зеланд твърди, че душата на всеки човек е различна и неповторима, и има характерна честота. Така както се различават пръстовите отпечатъци и формата на снежинките, така се различават и същностите на хората. Фрейле е „отпечатък на душата“, нейната индивидуалност.Това е нещото, което ни се отдава най-много, в което сме добри и което ни доставя най-голямо удоволствие.

Проявява се във вид на хоби, увлечения, във всичко, което се върши с любов и желание. Понякога спи скрито в нас, защото дълбоко в себе си знаем какво искаме от цялата си душа, но умът ни спира да го правим.

Фрейле е мястото, където душата и умът се съгласяват и са в синхрон. Когато човек е в своето фрейле, той притежава необяснимо обаяние и чар. Тогава желанията се изпълняват лесно, случват се необясними съвпадения и нещата странно се нареждат винаги в наша полза.

Споделете с приятели:
Фрейле е уютно пространство за повдигащи духа занимания като йога на смеха, творчески работилници, коучинг семинари и консултации, водени от Силвия Ганева. Силвия е основател на движението за йога на смеха в България, обучавала се при основателя на йога на смеха Мадан Катария в Бангалор, Индия. От 2010 г. тя разпространява йога на смеха в България и провежда десетки обучения за инструктори, като придобива голям опит във воденето на стотици сесии с различни социални групи, включително и в много организации под формата на тиймбилдинг. Друга нейна страст са коучинга и уроците по творчество, в които също има дългогодишен опит.

2 отговора за “Какво означава думичката “Фрейле”?”

  • Удивен съм от дълбочината и значението на Знанията, които така
    свободно (и безплатно) разпространявате.
    Бъдете винаги Благословени, както досега!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *