Руският квантов физик Вадим Зеланд твърди, че душата на всеки човек е различна и неповторима, и има характерна честота. Така както се различават пръстовите отпечатъци и формата на снежинките, така се различават и същностите на хората. Фрейле е „отпечатък на душата“, нейната индивидуалност.Това е нещото, което ни се отдава най-много, в което сме добри и което ни доставя най-голямо удоволствие.

Проявява се във вид на хоби, увлечения, във всичко, което се върши с любов и желание. Понякога спи скрито в нас, защото дълбоко в себе си знаем какво искаме от цялата си душа, но умът ни спира да го правим.

Фрейле е мястото, където душата и умът се съгласяват и са в синхрон. Когато човек е в своето фрейле, той притежава необяснимо обаяние и чар. Тогава желанията се изпълняват лесно, случват се необясними съвпадения и нещата странно се нареждат винаги в наша полза.

Споделете с приятели:
Фрейле е център за йога, психология и творчество. Нашата мисия е да откриете това, което иска душата ви. Вярваме, че всеки от нас има уникална същност, която се проявява под формата на различни таланти. Във Фрейле се стремим да достигнем до тази същност.

2 отговора за “Какво означава думичката „Фрейле“?”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *