Фрейле е място, където ще срещнете много усмихнати лица! Това е център на повдигащи духа занимания като смехотерапия, творчески работилници, психологически семинари и консултации. Едно място в сърцето на София, което ни носи цвят, топлина и нежна приятелска дума. Заражда се като постоянен дом на първия клуб по йога на смеха в България и вече няколко години събира групи от смеещи се за здраве хора.

Усмивките в център Фрейле

КАКВО ОЗНАЧАВА "ФРЕЙЛЕ"?

Руският квантов физик Вадим Зеланд твърди, че душата на всеки човек е различна и неповторима, и има характерна честота. Така както се различават пръстовите отпечатъци и формата на снежинките, така се различават и същностите на хората. Фрейле е „отпечатък на душата“, нейната индивидуалност.

Това е нещото, което ни се отдава най-много, в което сме добри и което ни доставя най-голямо удоволствие.

Проявява се във вид на хоби, увлечения, във всичко, което се върши с любов и желание. Понякога спи скрито в нас, защото дълбоко в себе си знаем какво искаме от цялата си душа, но умът ни спира да го правим.

Фрейле е мястото, където душата и умът се съгласяват и са в синхрон. Когато човек е в своето фрейле, той притежава необяснимо обаяние и чар. Тогава желанията се изпълняват лесно, случват се необясними съвпадения и нещата странно се нареждат винаги в наша полза.

НАШАТА МИСИЯ

В център Фрейле ще намерите пространство, където да откриете какво радва душата ви. Ако всеки открие какво е неговото "фрейле" и прави това, което обича, всички ние ще бъдем много по-щастливи. Вярваме, че ученето и развитието могат да се случват по непринуден и весел начин. Затова във Фрейле прекарваме ползотворно времето си и се забавляваме едновременно!

ОСНОВАТЕЛ НА ЦЕНТЪР ФРЕЙЛЕ

Основател на центъра е Силвия Ганева, която през 2010 г. стартира движението за йога на смеха в България. След като работи като програмист няколко години, тя решава да следва сърцето си и да отвори студио, което да бъде постоянен дом на йога на смеха и притегателен център на позитивни и търсещи промяна хора.
"Убедена съм, че ако работиш това, което обичаш, няма да работиш нито ден! Точно така се чувствам и аз самата." - споделя Силвия.

ПРОСТРАНСТВОТО

Разполагаме с уютна зала, в която провеждаме повечето групови занимания, както и психологически кабинет. Провеждаме различни творчески работилници, йога, йога на смеха, различни лекции семинари.

Включете се в някое от събитията, които организираме и станете част от нашето семейство!

 

Споделете с приятели: