Йога е цялостна система за щастлив живот. Тя обхваща всички аспекти на здравето - физическото здраве, емоционалното и психическото здраве, здравето на духа. Заниманията с йога ни карат да се чувстваме балансирани, да забравим за стреса на ежедневието, да се погрижим за тялото и душата си. Нейната крайна цел е да открием смисъла на своето съществуване. Вървейки по този път, ние може да опитаме различни стилове йога, докато открием това, което подхожда на нас.

Аюрведа често е наричана "сестрата на йога", защото двете вървят ръка за ръка. Аюрведа в превод означава "наука за живота" и включва различни насоко за правилно хранене, правилен режим, масажи, билки и други. Много от хората, които не успяват да намерят отговор от традиционната западна медицина се обръщат към аюрведа.

Изучавайки йога и аюрведа, ние се докосваме до знание на хиляди години, валидно и до днес. Освен редовните занимания, очаквайте различни лекции и семинари, свързани с тази тема.

Йога на смеха

Йога на смеха е базирана на научно доказани факти и има изключително въздействие върху здравето и умствената ни нагласа. Помага ни да бъдем по-леки, по-игриви, по-здрави и по-положително настроени и е прекрасно споделено преживяване!

ИНБАУНД ЙОГА

Инбаунд йога е световно известна школа, която черпи и предава знание от най-автентичното учение за йога. Тя е разработена като система, предназначена за западния свят, която интегрира практиките на четирите класически школи от древността - карма йога, гяна йога, дхяна йога и бхакти йога, като добавя към тях и хатха йога.

ПОЛЗВАНЕ НА ЗАЛАТА ЗА ЙОГА

Център Фрейле предоставя за почасово или временно ползване зала подходяща за йога, семинари и обучения. Разполагаме с постелки, възглавнички и одеалца, флипчарт, климатик. Залата е светла, с уютна домашна атмосфера.

Споделете с приятели: