Защо имаме нужда от творчество? В нашето забързано ежедневие, почти не ни остава възможност да използваме дясната половина на мозъка си. Живеем в аналитичен свят, затрупани от информация, която не ни носи щастие.

Творчеството, от друга страна, ни предизвиква за малко да спрем да анализираме и да се отдадем на мига. Чрез ръцете си ние изразяваме това, което е в сърцето ни. И така, полетели на крилете на въображението, ние се освобождаваме от натрупаното напрежение. Опитайте и преживейте чудото да се върнете към творческата си същност.

КУРС ЗА ИЗРАБОТКА НА БИЖУТА

По време на курса ще усвоите основи и тънкости при изработката на бижута, като прилагате разнообразни техники. Ще изработим заедно колиета, обеци, пръстени и гривни, които можете да носите с удоволствие или да подарите на някого.

КУРС ПО ДЕКУПАЖ

Техниката "декупаж" ни дава възможност да украсим, реновираме или да създадем нови красиви предмети на изкуството. С помощта на специални хартии и салфетки, декорираме повърхността на стъклени, дървени и други повръхности, които се превръщат в истински шедьоври.

Споделете с приятели: