Урок за изработка на кутия за бижута с декупаж

Ще превърнем обикновена дървена кутия в произведение на изкуството, което може да използвате за съхранение на бижута или други скъпи за вас неща! Ще направим напукващ състаряващ ефект, който е наистина впечатляващ!

Декупаж върху дървена кутия - Център Фрейле
Дървена кутия с декупаж - Център Фрейле
Декупаж върху кутия  - Център Фрейле

Какво е декупаж?

Техниката "декупаж" ни дава възможност да украсим, реновираме или да създадем нови красиви предмети на изкуството. С помощта на специални декупажни салфетки декорираме повърхността на стъклени, дървени и други повърхности, които се превръщат в истински шедьоври.

Декупажът бил много модерен в двора на Людовик XVI и Мария Антоанета, а в наши дни тази старинна техника отново е модерна и се използва често в дизайна на чанти, подноси, украшения, съдове, опаковки, предмети за бита и др. Използва се и за дизайн на екстравагантни предмети от интериора на дома като маси, столове, скринове, чекмеджета.

Декупаж върху дървена кутия - Център Фрейле
Дървена кутия с декупаж - Център Фрейле
Декупаж върху кутия  - Център Фрейле

Ако все още не сте опитвали тази техника, крайно време е да го направите, тя предлага необятни възможности! На този индивидуален курс ще можете да усвоите основи и тънкости на техниката, ще декорирате чудесна кутия за бижута с декупаж, а след това ще запазите всичко, което изработите за вас.

* Курсът е любителски и не дава професионална квалификация. ВИЖТЕ И ДРУГИ ТЕМИ ЗА УРОЦИ ПО ДЕКУПАЖ.

Такса за участие
40 лв.
Продължителност
120 мин.
Формат
индивидуален
Споделете с приятели: