Урок за декупаж върху текстил

Възможно ли е да украсим повърхността на текстилни изделия с декупаж? Да, възможно е! На този модул ще изработим красива чанта от плат, направена по ваш дизайн с декупажната техника.

Декупаж върху текстил - Център Фрейле
Декупаж върху текстил - Център Фрейле
Декупаж върху текстил  - Център Фрейле

Какво е декупаж?

Техниката "декупаж" ни дава възможност да украсим, реновираме или да създадем нови красиви предмети на изкуството. С помощта на специални декупажни салфетки декорираме повърхността на стъклени, дървени и други повърхности, които се превръщат в истински шедьоври.

Декупажът бил много модерен в двора на Людовик XVI и Мария Антоанета, а в наши дни тази старинна техника отново е модерна и се използва често в дизайна на чанти, подноси, украшения, съдове, опаковки, предмети за бита и др. Използва се и за дизайн на екстравагантни предмети от интериора на дома като маси, столове, скринове, чекмеджета.

Ако все още не сте опитвали тази техника, крайно време е да го направите, тя предлага необятни възможности! На този индивидуален курс ще можете да усвоите основи и тънкости на техниката, ще декорирате чудесна кутия за бижута с декупаж, а след това ще запазите всичко, което изработите за вас.

* Курсът е любителски и не дава професионална квалификация. ВИЖТЕ И ДРУГИ ТЕМИ ЗА УРОЦИ ПО ДЕКУПАЖ.

Такса за участие
40 лв.
Продължителност
120 мин.
Формат
индивидуален
Споделете с приятели: