Обратен декупаж на чиния

Ще превърнем обикновена прозрачна стъклена чиния в произведение на изкуството, което дори можете да използвате за хранене! Ще поставим декупажа на гърба на чинията, ефектът е наистина впечатляващ!

Декупаж на чиния - Център Фрейле
Декупаж на чиния - Център Фрейле
Декупаж на чиния  - Център Фрейле

Какво е декупаж

Техниката "декупаж" ни дава възможност да украсим, реновираме или да създадем нови красиви предмети на изкуството. С помощта на специални декупажни салфетки декорираме повърхността на стъклени, дървени и други повърхности, които се превръщат в истински шедьоври.

Декупажът бил много модерен в двора на Людовик XVI и Мария Антоанета, а в наши дни тази старинна техника отново е модерна и се използва често в дизайна на чанти, подноси, украшения, съдове, опаковки, предмети за бита и др. Използва се и за дизайн на екстравагантни предмети от интериора на дома като маси, столове, скринове, чекмеджета.

Уроците по декупаж в център Фрейле са индивидуални и са с продължителност 2 астрономически часа. На всеки урок се преподава по една различна тема, тоест по един модул от описаните по-долу. Можете да изберете тези модули, които са интересни за вас.

Декупаж на чиния - Център Фрейле
Декупаж на чиния - Център Фрейле
Декупаж на чиния  - Център Фрейле

Ако все още не сте опитвали тази техника, крайно време е да го направите, тя предлага необятни възможности! На този индивидуален курс ще можете да усвоите основи и тънкости на техниката, ще декорирате различни повърхности, а след това ще запазите всичко, което изработите за вас.

* Курсът е любителски и не дава професионална квалификация.

Такса за участие
40 лв.
Продължителност
120 мин.
Формат
индивидуален
Споделете с приятели: