19 март 2019    19:00 - 21:00    гр. София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

Скъпи приятели,

Каним ви да се включите в първата ОИДА коучинг група в България! В продължение на 6 срещи, по една среща всяка седмица, ще преминете през ОИДА коучинг процес и ще работите върху себе си с този нов и цялостен метод. Участвайте само в тази първа група на половин цена!

Понякога влагаме огромни усилия, за да постигнем нещо, но щом го постигнем, удовлетворението продължава много кратко и имаме нужда от следващо и следващо постижение. Така никога не се чувстваме напълно доволни и щастливи.

С ОИДА може да вървим по пътя, който води до дълготрайно, дори постоянно удовлетворение, до развитие на личността и извисяване на съзнанието.

Именно с това ще се занимаваме и по време на нашата групова работа. Ще се запознаете с ОИДА коучинг метода, модела за целеполагане “FAITH” и основните препоръчани практики в ОИДА. Ще работите за вашия личен напредък в желаната и актуална за вас посока.

КАКВО Е ОИДА КОУЧИНГ?

ОИДА коучингът прави крачка отвъд конвенционалните коучинг методи и дава по-задълбочено разбиране на човешката природа. Той разглежда човека като био-психо-социално-духовно същество, което за да бъде щастливо, има нужда да включи всички слоеве на личността в постигането на целите си.
Така процеса по целеполагане и постигане не е механичен и повърхностен, а става възможност за отключване на нашия цялостен потенциал.

ПО ВРЕМЕ НА ОИДА КОУЧИНГ ГРУПАТА:

– Ще имате възможност да преминете през процеса с вашата лична актуална цел
– Ще разберете какво представлява „Лечебният кръг“ и как вашата цел може да ви доближи до състоянието на цялостно физическо, умствено, емоционално и духовно благополучие.
– Ще научите за различните измерения на съзнанието и как да постигнете по-устойчив и удовлетворителен резултат.
– Ще прилагаме заедно лечебните практики, препоръчани в ОИДА.
– Ще научите много за себе си, какво искате от живота си и ще опитате едно ново вълнуващо преживяване!

– – –

Водещите

Андрей Ганев и Даниел Троев – ние сме психолози с богат опит. Водили сме десетки семинари, лекции, обучения, а индивидуално сме помогнали на стотици хора. Често гостуваме в различни радио и телевизионни програми. С удоволствие споделяме знанието и опита си, за да се повиши общото ниво на благополучие.

Начало на групата: 19-ти март 2019 г., 19.00 ч.
Продължителност: 6 срещи с продължителност 2 часа, по една среща всяка седмица от 19 до 21 ч.. Необходимо е присъствие на всичките 6 срещи. Веднъж стартирала, в групата не е възможно да се включват допълнителни участници.
Край на процеса: 23 април 2019

Максимален брой участници в групата – 12 души.

Място: Център Фрейле, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

Такса за участие:
Само за тази първа група цената ще бъде намалена наполовина – за всичките 6 срещи тя ще бъде 75 лв.
Ако доведете приятел, всеки от вас ще участва за 65 лв.

Необходимо е предварително записване на тел. 0883 39 59 78 или директно през формата по-долу на страницата.


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Това събитие е пълно.

Споделете с приятели:
Фрейле е център за йога, психология и творчество. Нашата мисия е да откриете това, което иска душата ви. Вярваме, че всеки от нас има уникална същност, която се проявява под формата на различни таланти. Във Фрейле се стремим да достигнем до тази същност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *