19 март 2019    19:00 - 21:00    гр. София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

Скъпи приятели,

Каним ви да се включите в първата ОИДА коучинг група в България! В продължение на 6 срещи, по една среща всяка седмица, ще преминете през ОИДА коучинг процес и ще работите върху себе си с този нов и цялостен метод. Участвайте само в тази първа група на половин цена!

Понякога влагаме огромни усилия, за да постигнем нещо, но щом го постигнем, удовлетворението продължава много кратко и имаме нужда от следващо и следващо постижение. Така никога не се чувстваме напълно доволни и щастливи.

С ОИДА може да вървим по пътя, който води до дълготрайно, дори постоянно удовлетворение, до развитие на личността и извисяване на съзнанието.

Именно с това ще се занимаваме и по време на нашата групова работа. Ще се запознаете с ОИДА коучинг метода, модела за целеполагане “FAITH” и основните препоръчани практики в ОИДА. Ще работите за вашия личен напредък в желаната и актуална за вас посока.

КАКВО Е ОИДА КОУЧИНГ?

ОИДА коучингът прави крачка отвъд конвенционалните коучинг методи и дава по-задълбочено разбиране на човешката природа. Той разглежда човека като био-психо-социално-духовно същество, което за да бъде щастливо, има нужда да включи всички слоеве на личността в постигането на целите си.
Така процеса по целеполагане и постигане не е механичен и повърхностен, а става възможност за отключване на нашия цялостен потенциал.

ПО ВРЕМЕ НА ОИДА КОУЧИНГ ГРУПАТА:

– Ще имате възможност да преминете през процеса с вашата лична актуална цел
– Ще разберете какво представлява “Лечебният кръг” и как вашата цел може да ви доближи до състоянието на цялостно физическо, умствено, емоционално и духовно благополучие.
– Ще научите за различните измерения на съзнанието и как да постигнете по-устойчив и удовлетворителен резултат.
– Ще прилагаме заедно лечебните практики, препоръчани в ОИДА.
– Ще научите много за себе си, какво искате от живота си и ще опитате едно ново вълнуващо преживяване!

– – –

Водещите

Андрей Ганев и Даниел Троев – ние сме психолози с богат опит. Водили сме десетки семинари, лекции, обучения, а индивидуално сме помогнали на стотици хора. Често гостуваме в различни радио и телевизионни програми. С удоволствие споделяме знанието и опита си, за да се повиши общото ниво на благополучие.

Начало на групата: 19-ти март 2019 г., 19.00 ч.
Продължителност: 6 срещи с продължителност 2 часа, по една среща всяка седмица от 19 до 21 ч.. Необходимо е присъствие на всичките 6 срещи. Веднъж стартирала, в групата не е възможно да се включват допълнителни участници.
Край на процеса: 23 април 2019

Максимален брой участници в групата – 12 души.

Място: Център Фрейле, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

Такса за участие:
Само за тази първа група цената ще бъде намалена наполовина – за всичките 6 срещи тя ще бъде 75 лв.
Ако доведете приятел, всеки от вас ще участва за 65 лв.

Необходимо е предварително записване на тел. 0883 39 59 78 или директно през формата по-долу на страницата.


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Това събитие е пълно.

Споделете с приятели:
Фрейле е уютно пространство за повдигащи духа занимания като йога на смеха, творчески работилници, коучинг семинари и консултации, водени от Силвия Ганева. Силвия е основател на движението за йога на смеха в България, обучавала се при основателя на йога на смеха Мадан Катария в Бангалор, Индия. От 2010 г. тя разпространява йога на смеха в България и провежда десетки обучения за инструктори, като придобива голям опит във воденето на стотици сесии с различни социални групи, включително и в много организации под формата на тиймбилдинг. Друга нейна страст са коучинга и уроците по творчество, в които също има дългогодишен опит.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *