30 май 2019    19:00 - 21:00    гр. София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

В новото ни събитие сме ви подготвили вълнуващо преживяване в центъра, на което ще бъде това мистично нещо – подсъзнанието.

Чували сме, че то може всичко и би трябвало да се крие някъде там, вътре в нас… Но дали е хищник, който ни дебне или съюзник, готов да ни помогне?

Според някои подсъзнанието е софтуер, програмиран в нашето детство, който управлява 95% от нашите мисли, чувства и действия. Но дали наистина е подобна механична сила, като силата на гравитацията, на която трябва постоянно да противодействаме? Или е нещо, с което можем да влезем в контакт?

По време на събитието ще преминем отвъд клишето за подсъзнанието, за да достигнем до неговата основна роля в живота ни. И още ще разгледаме:

– Кои са неговите елементи и функции?
– Как влияе на това, което се случва в живота ни?
– Как да се “сприятелим” с него, за да ни помага?

Кога: 30 май (четвъртък) от 19.00 ч.
Къде: ул. „Цар Симеон“ №13, ет. 1 – Център Фрейле

Таксата за участие е 40 лв. Ако споделите преживяването с приятел, всеки от вас ще участва за 35 лв.

Необходимо е предварително записване на тел. 0883 39 59 78 или директно през формата по-долу на страницата.

Кои сме ние?

Андрей Ганев и Даниел Троев – ние сме психолози с богат опит. Водили сме десетки семинари, лекции, обучения, а индивидуално сме помогнали на стотици хора. Често гостуваме в различни радио и телевизионни програми. С удоволствие споделяме знанието и опита си, за да се повиши общото ниво на благополучие.

Нашите лични интернет страници, на които можете да прочетете интересни статии:
Андрей – www.psiholog.bg
Даниел – www.danieltroev.com


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Споделете с приятели:
Фрейле е уютно пространство за повдигащи духа занимания като йога на смеха, творчески работилници, коучинг семинари и консултации, водени от Силвия Ганева. Силвия е основател на движението за йога на смеха в България, обучавала се при основателя на йога на смеха Мадан Катария в Бангалор, Индия. От 2010 г. тя разпространява йога на смеха в България и провежда десетки обучения за инструктори, като придобива голям опит във воденето на стотици сесии с различни социални групи, включително и в много организации под формата на тиймбилдинг. Друга нейна страст са коучинга и уроците по творчество, в които също има дългогодишен опит.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *