10 октомври 2019 - 24 октомври 2019    19:00 - 21:00    гр. София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

Способността да присъстваме пълноценно в настоящето оказва силно влияние на качеството ни на живот, на отношенията ни с околния свят и вътрешното ни себеусещане. Според Джон Кабат-Дзин “Майднфулнес е осъзнаването, което възниква като внимаваме в сегашния момент, умишлено и без осъждане”.

Майндфулнес е ефективен метод за борба със стреса и напрежението, които съпътстват нашето ежедневие и са основен причинител за физическия и психически дискомфорт. Някои от ползите от практикуване на майндфулнес са устойчивост на стрес, подобрено физическо здраве, спокойствие, контрол над емоциите, осъзнатост и подобрени взаимоотношения. Методът също се използва успешно за отказване от вредни навици, развиване на концентрация, сила на волята и др.

3-модулният курс по майндфулнес, който организираме в център Фрейле, има за цел ви запознае с този метод и да ви даде много практически насоки и техники как го прилагате всеки ден в ежедневието си.

По време на курса:
1. Ще научите какво е майндфулнес, откъде произлиза и как може да бъде използван, за да повишим качеството на живот. Ще овладеете техники за “разкачане от автоматизмите” и как да даваме възможност на нервната система да се коригира.
2. Ще овладеете различни способи, с които ефективно да се справяте със стресови състояния като постоянно бързане, напрежение и липса на вътрешна стабилност.
3. Заедно ще правим упражнения и техники за майндфулнес, които ще ви научат как да оставате свързани със себе си и да реагирате уравновесено в различните ситуации, които животът ви поднася.

Водещи: Андрей Ганев и Силвия Ганева

Център Фрейле, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

Дати на провеждане: 10.10, 17.10 и 24.10 (3 последователни четвъртъка) от 19.00 до 21.00 ч.
Такса за участие: 100 лв. Ако доведете приятел, всеки от вас ще участва за 90 лв.
Необходимо е предвариелно записване на тел. 0883 39 59 78 или чрез формата по-долу на страницата.

 


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Споделете с приятели:
Фрейле е уютно пространство за повдигащи духа занимания като йога на смеха, творчески работилници, коучинг семинари и консултации, водени от Силвия Ганева. Силвия е основател на движението за йога на смеха в България, обучавала се при основателя на йога на смеха Мадан Катария в Бангалор, Индия. От 2010 г. тя разпространява йога на смеха в България и провежда десетки обучения за инструктори, като придобива голям опит във воденето на стотици сесии с различни социални групи, включително и в много организации под формата на тиймбилдинг. Друга нейна страст са коучинга и уроците по творчество, в които също има дългогодишен опит.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *