10 октомври 2019 - 24 октомври 2019    19:00 - 21:00    гр. София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

Способността да присъстваме пълноценно в настоящето оказва силно влияние на качеството ни на живот, на отношенията ни с околния свят и вътрешното ни себеусещане. Според Джон Кабат-Дзин “Майднфулнес е осъзнаването, което възниква като внимаваме в сегашния момент, умишлено и без осъждане”.

Майндфулнес е ефективен метод за борба със стреса и напрежението, които съпътстват нашето ежедневие и са основен причинител за физическия и психически дискомфорт. Някои от ползите от практикуване на майндфулнес са устойчивост на стрес, подобрено физическо здраве, спокойствие, контрол над емоциите, осъзнатост и подобрени взаимоотношения. Методът също се използва успешно за отказване от вредни навици, развиване на концентрация, сила на волята и др.

3-модулният курс по майндфулнес, който организираме в център Фрейле, има за цел ви запознае с този метод и да ви даде много практически насоки и техники как го прилагате всеки ден в ежедневието си.

По време на курса:
1. Ще научите какво е майндфулнес, откъде произлиза и как може да бъде използван, за да повишим качеството на живот. Ще овладеете техники за “разкачане от автоматизмите” и как да даваме възможност на нервната система да се коригира.
2. Ще овладеете различни способи, с които ефективно да се справяте със стресови състояния като постоянно бързане, напрежение и липса на вътрешна стабилност.
3. Заедно ще правим упражнения и техники за майндфулнес, които ще ви научат как да оставате свързани със себе си и да реагирате уравновесено в различните ситуации, които животът ви поднася.

Водещи: Андрей Ганев и Силвия Ганева

Център Фрейле, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

Дати на провеждане: 10.10, 17.10 и 24.10 (3 последователни четвъртъка) от 19.00 до 21.00 ч.
Такса за участие: 100 лв. Ако доведете приятел, всеки от вас ще участва за 90 лв.
Необходимо е предвариелно записване на тел. 0883 39 59 78 или чрез формата по-долу на страницата.

 


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Споделете с приятели:
Фрейле е център за йога, психология и творчество. Нашата мисия е да откриете това, което иска душата ви. Вярваме, че всеки от нас има уникална същност, която се проявява под формата на различни таланти. Във Фрейле се стремим да достигнем до тази същност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *