12 декември 2019    19:00 - 20:30    гр. София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

В днешно време е особено трудно да избереш подарък, тъй като често близките ни нямат нужда от нищо конкретно. Затова на помощ идват ръчно изработените подаръци, които винаги са много специални и заредени с внимание и любов.

Kаним ви на нашата коледна работилница за гривни Шамбала, за да сътворите вашите коледни подаръци със собствените си ръце! Тези гривни са подходящи за всеки, тъй като широчината им може да се регулира, а дори и мъжете ги носят в подходящо подбрани цветове.

Гривните Шамбала пленяват със своя мистичен смисъл. Древните тибетски монаси вплитали своите благословии в тях. С помощта на полускъпоценни камъни, вие също можете да вплетете своите хубави пожелания в гривните, които изработите. Правенето на този тип бижута е много приятно и разтоварващо, а всяка гривна “Шамбала” е 100% уникална.

12-ти декември 2019, 19.00 – 20.30 ч.

Водещ: Силвия Ганева

Такса: 35 лв. (всички материали са включени в цената)

Център за творчество Фрейле, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

Необходимо е предварително записване на тел. 0883 39 59 78 или чрез формата по-долу на страницата.


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Споделете с приятели:
Фрейле е уютно пространство за повдигащи духа занимания като йога на смеха, творчески работилници, коучинг семинари и консултации, водени от Силвия Ганева. Силвия е основател на движението за йога на смеха в България, обучавала се при основателя на йога на смеха Мадан Катария в Бангалор, Индия. От 2010 г. тя разпространява йога на смеха в България и провежда десетки обучения за инструктори, като придобива голям опит във воденето на стотици сесии с различни социални групи, включително и в много организации под формата на тиймбилдинг. Друга нейна страст са коучинга и уроците по творчество, в които също има дългогодишен опит.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *