14 март 2019    19:00 - 21:00    гр. София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

В динамичното ежедневие се сблъскваме с най-различни стресови ситуации. И сякаш напук на материалния напредък, се чувстваме нещастни, въпреки технологиите – самотни, въпреки всички забавления – неудовлетворени.

Може ли в тази обърканост да намерим опорна точка? Според ОИДА терапия това е напълно възможно и един от начините е в развитието на нашата духовна интелигентност.

Ако през миналия век основно е било понятието за IQ – рационалната интелигентност, а в края се разпространява идеята за емоционалната интелигентност, в новото хилядолетие е необходимо повишаването на нашата духовна интелигентност.

Духовна интелигентност е понятие, въведено от изследователката Дана Зохар и означава „онзи интелект, чрез който размишляваме върху проблеми на смисъла и ценностите и ги решаваме, онзи интелект, чрез който можем да поставим действията и живота си в един по-широк, по-богат и наситен със смисъл контекст, чрез които преценяваме, че даден начин на действие или жизнен път е по-значим от друг.“

По време на събитието ще отговорим на въпросите:
– Кои са 12-те принципа на духовната интелигентност;
– Как да ги използваме за повишаване на своето щастие;
– Как да развием своята духовна интелигентност.

ОИДА терапия е терапия на здравия разум. Благодарение на своята дълбока визия за човека и света, тя предлага множество практични идеи и инструменти за повишаване на нашето благосъстояние.

– – –
Кога: 14 Март (четвъртък), 19.00 – 21.00  ч.
Къде: ул. „Цар Симеон“ №13, ет. 1 – Център Фрейле

Таксата за участие е 40 лв. Ако споделите преживяването с приятел, всеки от вас ще участва за – 35 лв.
– – –

Кои сме ние?

Андрей Ганев и Даниел Троев – ние сме психолози с богат опит. Водили сме десетки семинари, лекции, обучения, а индивидуално сме помогнали на стотици хора. Често гостуваме в различни радио и телевизионни програми. С удоволствие споделяме знанието и опита си, за да се повиши общото ниво на благополучие.

Нашите лични интернет страници, на които можете да прочетете интересни статии:
Андрей – www.psiholog.bg
Даниел – www.danieltroev.com

За записване:
Тел. 0883 39 59 78 или чрез формата по-долу на страницата.


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Споделете с приятели:
Фрейле е център за йога, психология и творчество. Нашата мисия е да откриете това, което иска душата ви. Вярваме, че всеки от нас има уникална същност, която се проявява под формата на различни таланти. Във Фрейле се стремим да достигнем до тази същност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *