28 юли 2019    10:00 - 15:00    гр. София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

Скъпи приятели,

Много сме вдъхновени да ви поканим на този неделен семинар, на който ще изучаваме основни понятия и практики от науката на бхакти йога – йога на безусловната любов.

Какво е Бхакти йога?

Бхакти йога или йога на отдадеността е форма на йога, която е много подходяща за съвременния свят. Някои от нейните главни практики са медитация върху свещени звукови вибрации (мантри) и слушането и дискутирането на свещени писания като Бхагавад Гита и Шримад Бхагаватам. Тези звукови вибрации имат потенциала да унищожат нашето вътрешно напрежение и да ни свържат с по-високо ниво на ясно осъзнаване. Дори начинаещите усещат значително увеличаване на вътрешния мир и удовлетворение. Бхакти йога ни помага да открием своята истинска природа – природата на душата, която е винаги щастлива. Свещените писания и техните коментари дават много отговори на въпроси, които винаги сме си задавали – откъде идваме, накъде отиваме и какъв е смисълът на нашето съществуване.

Програма:

10.00 – 11.00 – Интерактивни игри за опознаване на вътрешния ни свят
11.00 – 12.15 – Лекция върху свещеното писание “Бхагавад Гита”
12.15 – 13.00 – Вкусен вегетариански обяд
13.00 – 14.00 – Есенцията на Ведическата мъдрост – беседа
14.00 – 15.00 – Мантра медитация (киртан) – практика

Ако нямате предишен опит с йога, това не е пречка за вашето участие. Елате да споделим заедно атмосфера на вдъхновение и да научите нещо ново за себе си и вашата духовна природа!

Водещите на семинара прилагат бхакти йога в живота си от години и могат да споделят с вас своя практически опит. Техният учител Свами Парамадвейти вдъхновява създаването на десетки центрове за йога и екологичен начин на живот по цял свят, обединени под името “Вринда”.

Кога: 28 юли 2019, 10.00 – 15.00 ч.
Къде: Цар Симеон 13, ет. 1

Такса за участие: 30 лв.
Необходимо е предварително записване на тел. 0883 39 59 78 или директно през формата по-долу на сайта.


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Споделете с приятели:
Фрейле е уютно пространство за повдигащи духа занимания като йога на смеха, творчески работилници, коучинг семинари и консултации, водени от Силвия Ганева. Силвия е основател на движението за йога на смеха в България, обучавала се при основателя на йога на смеха Мадан Катария в Бангалор, Индия. От 2010 г. тя разпространява йога на смеха в България и провежда десетки обучения за инструктори, като придобива голям опит във воденето на стотици сесии с различни социални групи, включително и в много организации под формата на тиймбилдинг. Друга нейна страст са коучинга и уроците по творчество, в които също има дългогодишен опит.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *