28 юли 2019    10:00 - 15:00    гр. София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

Скъпи приятели,

Много сме вдъхновени да ви поканим на този неделен семинар, на който ще изучаваме основни понятия и практики от науката на бхакти йога – йога на безусловната любов.

Какво е Бхакти йога?

Бхакти йога или йога на отдадеността е форма на йога, която е много подходяща за съвременния свят. Някои от нейните главни практики са медитация върху свещени звукови вибрации (мантри) и слушането и дискутирането на свещени писания като Бхагавад Гита и Шримад Бхагаватам. Тези звукови вибрации имат потенциала да унищожат нашето вътрешно напрежение и да ни свържат с по-високо ниво на ясно осъзнаване. Дори начинаещите усещат значително увеличаване на вътрешния мир и удовлетворение. Бхакти йога ни помага да открием своята истинска природа – природата на душата, която е винаги щастлива. Свещените писания и техните коментари дават много отговори на въпроси, които винаги сме си задавали – откъде идваме, накъде отиваме и какъв е смисълът на нашето съществуване.

Програма:

10.00 – 11.00 – Интерактивни игри за опознаване на вътрешния ни свят
11.00 – 12.15 – Лекция върху свещеното писание „Бхагавад Гита“
12.15 – 13.00 – Вкусен вегетариански обяд
13.00 – 14.00 – Есенцията на Ведическата мъдрост – беседа
14.00 – 15.00 – Мантра медитация (киртан) – практика

Ако нямате предишен опит с йога, това не е пречка за вашето участие. Елате да споделим заедно атмосфера на вдъхновение и да научите нещо ново за себе си и вашата духовна природа!

Водещите на семинара прилагат бхакти йога в живота си от години и могат да споделят с вас своя практически опит. Техният учител Свами Парамадвейти вдъхновява създаването на десетки центрове за йога и екологичен начин на живот по цял свят, обединени под името „Вринда“.

Кога: 28 юли 2019, 10.00 – 15.00 ч.
Къде: Цар Симеон 13, ет. 1

Такса за участие: 30 лв.
Необходимо е предварително записване на тел. 0883 39 59 78 или директно през формата по-долу на сайта.


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Споделете с приятели:
Фрейле е център за йога, психология и творчество. Нашата мисия е да откриете това, което иска душата ви. Вярваме, че всеки от нас има уникална същност, която се проявява под формата на различни таланти. Във Фрейле се стремим да достигнем до тази същност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *