23 март 2019    10:00 - 11:30    гр. София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

Скъпи приятели, каним ви да отпразнуваме 8-мия рожден ден на Център Фрейле! На 23-ти Март ще отворим вратите ни на адрес ул. Цар Симеон 13 ет. 1 и цял ден ще имате възможност да участвате напълно безплатно в интересни активности, които подбрахме за вас.

Правим този подарък на всички вас, които сте били наше семейство през тези години, а и на всички, с които тепърва ни предстои да се запознаем. А какъв по-добър повод от рожден ден! Поканете и приятели и елате да прекараме един ден в радост!

За всяко от занятията местата на участниците са ограничени, така че е необходимо предварително да запазите своето място. Всеки може да избере най-много 3 занятия, за да могат да се включат възможно най-много желаещи.

Необходимо е предварително записване на тел. 0883 39 59 78 или директно през сайта на адрес .. При записването е нужно да посочите в кои занятия искате да се включите.

ПРОГРАМА:

10.00 – 11.30
Инбаунд йога
практика с Марина Желева

12.00 – 13.00
ОИДА ТЕРАПИЯ: “Бунтът за щастие – умът и разумът в нашето ежедневие”
лекция с Андрей Ганев и Даниел Троев

14.30 – 15.30
ДОМ НА МЪДРОСТТА
беседа и кръг за споделяне

16.00 – 17.00
ЙОГА НА СМЕХА
практика със Силвия Ганева

17.30 – 18.30
МАНТРА МЕДИТАЦИЯ
практика с Марина Желева и Силвия Ганева

19.00 – 20.30
ИНДИЙСКИ ТАНЦИ
практика с Катя Тошева

——————————————————–

Очаквайте много интересни мигове и запознанства 🙂

Ако усещате със сърцето си, че искате да помогнете за развитието на Фрейле, ще можете да оставяте дарения в касичката на центъра.

23-ти Март 2019 (Събота)
Център Фрейле, ул. Цар Симеон 13 ет. 1

Необходимо е предварително записване на тел. 0883 39 59 78 или директно през формата по-долу на страницата. При записването е нужно да посочите в кои занятия искате да се включите.


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Споделете с приятели:
Фрейле е уютно пространство за повдигащи духа занимания като йога на смеха, творчески работилници, коучинг семинари и консултации, водени от Силвия Ганева. Силвия е основател на движението за йога на смеха в България, обучавала се при основателя на йога на смеха Мадан Катария в Бангалор, Индия. От 2010 г. тя разпространява йога на смеха в България и провежда десетки обучения за инструктори, като придобива голям опит във воденето на стотици сесии с различни социални групи, включително и в много организации под формата на тиймбилдинг. Друга нейна страст са коучинга и уроците по творчество, в които също има дългогодишен опит.

4 отговора за “8-ми рожден ден на Фрейле – Ден на отворени врати”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *