ВАЖНО: Временно сме затворени! Поради настъпили промени през изминалата година, център Фрейле в момента не работи.

Понякога влагаме огромни усилия, за да постигнем нещо, но щом го постигнем, щастието продължава много кратко и имаме нужда от следващата цел. Така никога не се чувстваме напълно доволни и щастливи. Нашите цели и мечти, които постигаме, не ни удовлетворяват напълно, ако не водят до развитие и извисяване на съзнанието.

КАКВО Е Perennial Joy КОУЧИНГ?

Perennial Joy коучинг е метод за израстване на физическо, психо-емоционално и духовно ниво. Той  прави крачка отвъд конвенционалните коучинг методи и дава по-задълбочено разбиране на човешката природа. Той разглежда човека като био-психо-социално-духовно същество, което за да бъде щастливо, има нужда да включи всички слоеве на личността в постигането на целите си. Така процеса по промяна не е механичен и повърхностен, а става възможност за отключване на нашия цялостен потенциал.

 

Самото име на метода говори и за неговия смисъл - Perennial означава "вечен", а Joy - "радост". Чрез този вид коучинг се стремим да открием това, което ни прави дълготрайно щастливи. Теоретичната основа на Perennial Joy коучинга води началото си от т.нар “Вечна психология” (Perennial Psychology), която разглежда човека през призмата на интегралния холистичен подход. Вечната психология не е антропоцентричен конструкт, тя поставя на дневен ред ценността на живота – не само човешкия, но и този на всички живи същества.

С методите на Perennial Joy коучинг можем да изследваме собствената си осъзнатост, мислите и вярванията си, можем да си дадем сметка дали полагаме достатъчно усилия да сме съзнателни и дали гледаме позитивно на живота. В по-голяма част от него ние забравяме въпроси като „Кой съм аз?“ и „Какво би изпълнило живота ми със смисъл?“ Вечната психология, чрез приложния метод на Perennial Joy коучинг, ни помага да открием правилните отговори на тези фундаментални въпроси.

ПО ВРЕМЕ НА РАБОТАТА С Perennial Joy КОУЧИНГ:

- Ще имате възможност да преминете през процеса с вашата лична цел;

- Ще разберете какво представлява "Лечебният кръг" и как вашата цел може да ви доближи до нивото на цялостно физическо, умствено, емоционално и духовно благополучие;

- Благодарение на специалния модел FAITH ще очертаете ясна визия и ще осъзнаете значението на своята цел. Така вашето съзнание ще се проясни, а между ума и сърцето ще настъпи синхрон;

- Ще научите за различните измерения на съзнанието и как можете да извисите съзнанието си, за да постигнете по-усточив и по-удовлетворителен резултат;

– Ще прилагаме заедно лечебните практики, препоръчани в Perennial Joy коучинг, които ни помагат към целта;

– Ще научите много за себе си, какво искате от живота си и ще опитате едно ново вълнуващо преживяване!

КАК ПРОТИЧА ЕДНА СЕСИЯ ПО Perennial Joy КОУЧИНГ?

Една сесия е с продължителност между 60 и 90 минути и протича под формата на разговор, в който коучинг водещият задава специализирани въпроси и дава конкретни техники и насоки. Целта на въпросите е да ви насочи да мислите в посоки, в които не сте мислил досега. Лечебните практики и техники в Perennial Joy коучинг ще ви помогнат да получите ново разбиране чрез вашия личен опит. 

С помощта на Perennial Joy коучинг сесия проведена от Силвия Ганева, съумях да открия повтарящи се модели, които ме възпрепятстваха да се възползвам от „подаръците“ на ситуациите каквито са в момента. Поставяйки си „умни“ цели за следващите месеци, успях да запазя своето психо-емоционално състояние на хубави нива и да направя неща, които бях отлагала във времето, да организирам ежедневието си оптимално, както и да помогна на близки хора в техните начинания. Също така, тя ми помогна да преосмисля някои от житейските си приоритети и да открия нови източници на мотивация и вдъхновение.

Илияна

Вие сигурно сте имали въпроси, на които не можете да намерите отговор. Или проблем, за който не виждате решение... Понякога минава време, съзрявате и започва да ви се изяснява. Но понякога... И то за важните въпроси - какво правя с живота си, какво искам, каква е моята цел и как да я постигна... Прекалено заети сме, за да намерим отговорите. Но има срещи, които те променят, които те карат да погледнеш отвътре навън и изведнъж всичко да е по-ясно, по-светло, по-спокойно. Благодаря ти, Силвия Ганева, затова, че ми помогна да си фокусирам бинокъла и да гледам важните неща!

Надя

За 2 сесии, в топла и сърдечна обстановка, се чух отстрани чрез формата, които Perennial Joy коучинг предлага. Някак с търпение, с насоки, с точните въпроси, зададени по конкретен повод. Благодарна съм, и това не е просто дума, в момента участвам и развивам стъпка по стъпка нещо ново за мен и напрактика, непривързана към резултата, сбъдвам много ранна своя детска мечта. Осъзнатостта, че това се случва дойде основно чрез Perennial Joy коучинг, благодаря Силвия!

Зори

Познавам Силвия от близо четири години и с готовност се включих в сесиите по Perennial Joy коучинг, защото в нейно лице срещнах надежден човек, с който лесно се общува. Тя умее да предразполага с присъщата си позитивност към споделяне, взаимност и доверие. Въпреки, че не успях да участвам повече от три онлайн сесии и да опозная метода изцяло, нейните насоки ме накараха да вярвам в положителните резултати и да преразгледам част от моите убеждения. Препоръчвам Силвия Ганева с чисто сърце на всеки, който има нужда от довереник и нова гледна точка върху собствените си възможности.

Емилия

Perennial Joy коучинга ни помага да опознаем живота, да приемаме и да бъде Благодарни за всичко което ни се случва. Дава ясна посока за това което ни помага да изразим най-доброто от нас и осъзнаване на нещата които ни пречат. Обогатява ни в разбирането на живота, осъзнаването на мотивацията в нашите желания и действия.

Андрей

 

КОЛКО Perennial Joy КОУЧИНГ СЕСИИ СА НЕОБХОДИМИ?

Броят на сесиите варира в зависимост от заявката, като дължината на процеса се определя от вашата необходимост. Понякога дори само една сесия е достатъчна, а ако човек иска да премине през по-цялостен процес, броят се определя от неговото темпо.

ВОДЕЩ

Силвия Ганева се обучава при международния екип, който е създал метода и участва активно в разработването и развитието на Perennial Joy коучинг. Другата активна дейност,  която се занимава е преподаване на йога на смеха в различни групи хора и организации. Преминала е обучение и за фокусиран към решение коучинг. 

"Вярвам, че когато се съгласуват умът и сърцето, всичко се случва с лекота. Всеки от нас има способността да открие кое е това, което изпълва съществуването му с радост и смисъл." - споделя Силвия.

Цена
40 лв.
на сесия
Продължителност
60-90 мин.
на сесия
Формат
индивидуален
по предварителна уговорка
Споделете с приятели: