"Щастието ту се появява, ту изчезва, трудно е да го задържим, ако не знаем правилата за щастлив живот. Възможността да сме щастливи е заложена в дълбините на психиката ни" - Олег Торсунов

Клуб Веда ще ви разкрие какви са вечните закони на щастливия живот, доказани от хилядолетия. По време на тези срещи разглеждаме различни теми от знанието на Ведите - древните книги на мъдростта, от които произхождат йога и аюрведа.

Клуб Веда - център Фрейле

ПОЛЗИ ОТ БЕСЕДИТЕ В КЛУБ ВЕДА

~ Ще получите изключително ценно знание, насоки и практически съвети как да подобрите живота си

~ Ще се свържете с хора, които също имат интерес към йога, аюрведа, ведическа мъдрост и себеусъвършенстване

~ Ще намерите отговори на много въпроси относно смисъла и целта на човешкия живот

ОСНОВНИ ТЕМИ НА КЛУБ ВЕДА:

~ ХРАНЕНЕТО СПОРЕД ВЕДИТЕ ~

Ведическа кухня и хранене според Аюрведа.  Хранене според трите гуни - добро, страст и невежество. Кои храни извисяват съзнанието? Какво е състрадателна диета? Кой е подходящият за нас режим на хранене?

~ УПРАВЛЕНИЕ НА СТРЕСА ~

Как да организираме правилно времето си? Как да се справим с негативните емоции? Медитацията като начин за успокояване на ума.

~ ОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ МЪЖА И ЖЕНАТА ~

Как да изберем правилния партньор? Права и задължения в семейството. Правилно поведение на жената. Правилно поведение на мъжа. Как да преодолеем егоизма в отношенията ни?

~ ЗАЧЕВАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ НА ДЕЦАТА ~

Правилно време, място и обстоятелства за зачеване на дете. Разлика във възпитанието на момичето и момчето. Как да направим така, че детето да ни слуша?

~ ЗАКОНЪТ НА КАРМАТА ~

Kакво е кармата и как тя ни влияе? Kармични връзки. Kак да променим съдбата си?

~ ИЗКУСТВОТО НА ЩАСТЛИВИЯ ЖИВОТ И СЕБЕРЕАЛИЗАЦИЯТА ~

Вечните закони на щастливия живот. Ум, разум и фалшиво его. Смъртта - край или начало? Душата - нашата истинска духовна същност. Силата на молитвата и медитацията.

ВРЕМЕ НА ПРОВЕЖДАНЕ

За актуална информация следете нашия график.

ВОДЕЩ НА КЛУБ ВЕДА

Живка Тодорова  е лектор и консултант в областта на личностното развитие и по-конкретно осъзнатите отношения. Повече от 9 години тя изучава древните книги на познанието - Ведите и как те могат да бъдат приложени в съвременното ежедневие. Самата тя вдъхновява с личния си пример и огромния си опит, който споделя с останалите.
Вижте интересни статии от Живка Тодорова в блога на Фрейле  тук.

Продължителност
120 мин.
Цена на еднократно посещение
10 лв.
Карта за 5 посещения
40 лв.
Споделете с приятели: