Урок за изработка на гривни Шамбала

На този урок ще усвоите изработката на гривни "Шамбала" с полускъпоценни камъни. Ще усетите атмосферата на пълна хармония, която се създава благодарение на връзването на специалните възли. Плетенето на тези гривни се отличава с това, че е медитативен акт. А това, което създаваме, се превръща в отражение на нашето състояние в момента.

Изработка на гривни Шамбала - Център Фрейле
Изработка на гривна Шамбала - Център Фрейле
Изработка на гривна Шамбала - Център Фрейле

Какво е гривна Шамбала?

Особено популярни напоследък, гривните "Шамбала" имат дълбоко, смислено значение и история.
Шамбала всъщност е митично кралство, където живеят духовно извисени и просветлени същества. Предполага се, че името на този тип гривни е символ на просвещението, мира и прецизността.

Всяка гривна "Шамбала" е 100% уникална и вие можете да вплетете в нея най-добрите си намерения - с всеки възел, с всяко движение, с всяко следващо мънисто. Всичко, което изработите, остава за вас.

Ако все още не сте опитвали да правите собствени бижута, крайно време е да го направите! На този индивидуален урок ще можете да усвоите основи и тънкости на техниката, ще си изработите своя собствена гривна Шамбала, която да запазите и носите с удоволствие или да подарите на любим човек!

* Курсът е любителски и не дава професионална квалификация. ВИЖТЕ И ДРУГИ ТЕМИ ЗА ИЗРАБОТКА НА БИЖУТА.

Такса за участие
40 лв.
Продължителност
120 мин.
Формат
индивидуален
Споделете с приятели: