В Център Фрейле ще намерите разнообразие от занимания, с които можете да релаксирате, да прекарате полезно времето си и да учите по забавен начин.

Изучаването на човешката психология помага да отключим нашия потенциал и да напредваме към по-щастлив живот. Творческите занимания ни дават свободата да изразим себе си, да се насладим на красотата, която се таи вътре в нас и да ѝ дадем изява. Йога пък ни дава отговори за нашите най-дълбоки човешки търсения за връзката ни с по-висшите аспекти на живота.

Йога на смеха

Йога на смеха е базирана на научно доказани факти и има изключително въздействие върху здравето и умствената ни нагласа. Помага ни да бъдем по-леки, по-игриви, по-здрави и по-положително настроени. Освен това е прекрасно споделено преживяване! Тя е популярна в над 100 държави по цял свят.

ПСИХОЛОГИЧЕСКИ КОНСУЛТАЦИИ

Имате нужда от добър психолог? Андрей Ганев използва краткосрочни психологически методи. Те могат да бъдат причислени най-вече към позитивната и конструктивистката психология.

ИНБАУНД ЙОГА

Инбаунд йога е световно известна школа, която черпи и предава знание от най-автентичното учение за йога. Тя е разработена като система, предназначена за западния свят, която интегрира практиките на четирите класически школи от древността - карма йога, гяна йога, дхяна йога и бхакти йога, като добавя към тях и хатха йога.

КОНСУЛТАЦИИ ПО СМЕХОТЕРАПИЯ

Когато сме щастливи, смехът и радостта присъстват ежедневно в живота ни. Често обаче стигаме до момент, в който усещаме, че сме загубили тази безгрижност, която сме имали преди. Все по-рядко се случва да си намерим повод да се смеем дълго и от сърце. Именно затова разработихме тези консултации по смехотерапия.

КУРС ПО ДЕКУПАЖ

Техниката "декупаж" ни дава възможност да украсим, реновираме или да създадем нови красиви предмети на изкуството. С помощта на специални хартии и салфетки, декорираме повърхността на стъклени, дървени и други повръхности, които се превръщат в истински шедьоври.

КУРС ЗА ИЗРАБОТКА НА БИЖУТА

По време на курса ще усвоите основи и тънкости при изработката на бижута, като прилагате разнообразни техники. Ще изработим заедно колиета, обеци, пръстени и гривни, които можете да носите с удоволствие или да подарите на някого.

КЛУБ ВЕДА

По време на срещите на клуб "Веда" ще научите практическо древно знание, което е валидно и до днес. Мъдростта на Ведите, древните книги на познанието, ще ви бъде предадена от Живка Тодорова, която ще ви разкрие как да го прилагате в ежедневието си.

ПОЛЗВАНЕ НА ЗАЛАТА

Център Фрейле предоставя за почасово или временно ползване зала подходяща за йога, семинари и обучения. Разполагаме с постелки, възглавнички и одеалца, флипчарт, климатик. Залата е светла, с уютна домашна атмосфера.