22 ноември 2018

Как да обичам повече себе си? Как да се приемам и харесвам и да изграждам пълноценни връзки с другите? Как да увелича усещането за радост в живота си?

Всичко това зависи от нашата пълноценна връзка с вътрешното ни дете. Във всеки от нас живее едно дете, което има нужда от подходящата грижа, любов и разбиране. То е много мъдро и може да ни подскаже какво да променим в живота си, така че да излекуваме травмите си и да продължим напред с усещането, че сме подкрепяни и обгрижвани от живота.


25 ноември 2018

Заповядайте на новата еднодневна програма за изучаване на йога на смеха – Laughter Yoga Basic Learning Course.

Курсът е подходящ за всички, които искат да внесат повече смях и радост в живота си. Ще се запознаете с научно доказания метод йога на смеха и ползите от нея.

Ще придобиете умения как да превърнете упражненията за смях в истински, спонтанен и заразителен смях, без необходимостта от шеги, комедия или хумор. Ще овладеете техниката „смехова медитация“, при която смехът не изисква никакво усилие и смехът се излива от нас като фонтан. Това е разтърсващо преживяване, при което усещаме как смехът идва от сърцето ни, без необходимостта от нито една шега.

Ще овладеете техники как да се смеете повече, да бъдете по-леки, по-контактни, как да намалявате притеснението преди важни събития, как да подобрите и запазите здравето си. Ще станете член на огромното многонационално семейство от хора, които разпространяват радостта и смеха сред останалите.


04 декември 2018

По време на тази творческа работилница ще усвоите основи на приложната бижутерия и ще изработите красиви бижута – гривна, колие и обеци.

Ще се запознаете с основните иструменти, които се използват – различни видове бижутерски клещи и други. Ще се научите как да боравите с основните елементи – бижутерски игли, кукички, закопчалки, халкички и техният начин на захващане. Ще научите откъде можете да се снабдявате с необходимите материали, така че да правите своите собствени бижутерски проекти.


Споделете с приятели: