26 март 2018

Семейният живот е като танго. Тангото съществува докато двамата партньори се движат, докато танцуват. И колкото по-отдадено танцуват, толкова по-красив е танца. Същото се получава и със семейният живот. Семейният живот е танц и той съществува докато има хармонично движение между двамата партньори – когато си помагат, когато се вслушват един в друг, когато се следват един-друг. И в този творчески процес винаги има емоции, винаги има обмен. И този дует ражда всичко най-прекрасно в този свят – раждането и отглеждането на деца, преодоляването на препятствия, грижата един за друг, приятелството, доверието, взаимното помагане и любовта.


10 април 2018

Заповядайте отново да попеем заедно и да научите повече за тази лечебна практика! Всеки път ще разучаваме и нови мантри 🙂

Трансформирай себе си чрез силата на звука

Мантрите са мощно средство за медитация, практикувано и доказано от древността. Думата „мантра“ произхожда от санскрит и означава „освобождаване на ума“. Когато практикуваме пеене на мантри, ние се потапяме в тяхната лечебната вибрация и по естествен начин се настройваме на вълната на хармонията и любовта. Свързваме се с нашия емоционален свят и чрез музика изразяваме това, за което думите не достигат. А когато пеем в група ползата се увеличава многократно!


19 април 2018

Пролетта е време за прочистване, за да приемем свежестта и чистотата на новото начало. Но освен тялото, съзнанието ни също има нужда от подобно освобождававане. Затова ние, Андрей и Даниел ви предлагаме едно по-различно детокс преживяване – на мислите и емоциите. За да се освободите от негативното, старото, излишното и токсичното в ума. Това ще засили имунитета на ума и устойчивостта на психиката, за да издържате на напрежението и предизвикателствата.


21 април 2018

Движението за йога на смеха достигна над 100 държави. Вече 8 години България е част от този пъстър свят на веселие и радост. „Не можем да накараме тъмнината да изчезне – единственият начин да го направим е да запалим светлинка“, казва д-р Катария, основател на йога на смех. Затова се радваме, когато семейството от водещи по йога на смеха расте.

Изисквания: Желаещите трябва да имат навършени 18 години и да бъдат физически и умствено способни да водят сесии по йога на смеха. Те трябва да завършат курса на обучение успешно според преценката на учителя им.


29 април 2018

За записване – тел. 0883 39 59 78 или директно през формата по-долу на страницата.

Скъпи приятели! От много време замислям този нов семинар, в който съм вложила най-искреното си желание да ви предам това, което ме вълнува напоследък, а именно – разбирането на душата. Най-сетне той е готов и ви каня да го преживеем заедно!

Практикувайки различни методи за личностно развитие, търсейки тук и там, ние все не успяваме да изпитаме пълно вътрешно удовлетворение. Защо? Това продължава, докато наистина разберем, че всичко опира до тази нужда – да осъзнаем себе си като душа. Докато това не се случи, все нещо не ни достига, все има още нещо за търсене. А когато се случи, в живота ни се настаняват трайно спокойствието и радостта!


Споделете с приятели: