26 юли 2018

Дървото на живота символизираживот, мъдрост, дълголетие, търпение и щедрост. Колието с този символ е прекрасен подарък – за себе си или за някой близък.

Ателието включва:
– Запознаване с основни материали и инструменти за работа с бижутерска тел
– Изработка на медальон с красиво дърво на живота с чипс от полускъпоценни камъни.
– Всички материали са осигурени, а това, което изработите остава за вас, за да го носите с удоволствие или подарите.


28 юли 2018

Движението за йога на смеха достигна над 100 държави. Вече 8 години България е част от този пъстър свят на веселие и радост. „Не можем да накараме тъмнината да изчезне – единственият начин да го направим е да запалим светлинка“, казва д-р Катария, основател на йога на смех. Затова се радваме, когато семейството от водещи по йога на смеха расте.


08 август 2018

Общуването е огромна и много важна част от живота. Ние общуваме на много нива и по различен начин – с колегите, вкъщи с половинката, със децата, със себе си, с Вселената… и много често изпращаме грешни послания, оставаме неразбрани или не успяваме да разберем напълно другите.

Заповядайте на 8-ми август да поиграем игри за комуникация! Игрите са чудесен начин да учим и да се забавляваме едновременно. Чрез преживяването ще усвоим важни умения, които ще подпомогнат ежедневния ни живот и това да общуваме по-приятно и истински.


16 август 2018

Възможно ли е да украсим повърхността на текстилни изделия с декупаж? Да, възможно е! На това ателие ще изработим красиви чанти от плат, направени по ваш дизайн с декупажната техника.

Техниката „декупаж“ ни дава възможност да украсим, реновираме или да създадем нови красиви предмети на изкуството. С помощта на специални хартии и салфетки, декорираме повърхността на стъклени, дървени и други повръхности, които се превръщат в истински шедьоври.


28 август 2018

Това какви въпроси си задаваме определя до голяма степен живота ни и търсенията ни. Въпросите ни провокират да мислим, да разширяваме своите хоризонти, да научаваме нови знания и да комуникираме пълноценно с другите. Понякога е достатъчен само един въпрос, за да провокира у нас прозрения, до които не бихме могли да достигнем и с хиляди обяснения.

Но кои въпроси са „добри“? Кои въпроси успяват да извадят от нас неподозирани резерви и кои ни карат да се чувстваме притиснати и объркани?

По време на този тренинг ще овладеете изкуството да задавате правилните въпроси и ще научите:
✔ Ползата от задаването на въпроси, вместо изказването на твърдения в дадени ситуации
✔ Кои въпроси са подходящи и как да ги задаваме
✔ Типове въпроси и свързаните с тях инструменти
✔ Чрез конкретни примери и практика ще овладеете това изкуство, за да го прилагате в своя живот.


Споделете с приятели: