18 септември 2017    18:30 - 20:30    гр. София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

Има толкова много теми, които ни вълнуват и бих искала да споделя с вас. И доколкото ведическото знание е наистина съвършено и способно да помогне на всички нива, с практиката ми се роди идеята да направя такива лекции, които да са полезни за вас.

Съвсем спонтанно, от желание да помогна, създадох този цикъл лекции. И доколкото аз самата съм жена, и майка, и съпруга и в живота си съм правила толкова много грешки, искам да споделя моят опит за да ви предпазя от тях.

Другата причина е незнанието на мъжете (а и на жените) за това какво представлява женската енергия. И когато не познаваме нещо с което общуваме всеки ден, то съвсем естествено е да имаме проблеми. Жените не познават себе си, мъжете не знаят много за женската енергия или имат лъжливи представи за нейното предназначение и използване и като резултат – толкова много млади, самотни и нещастни хора.

Така, че темите на този семинар не са само за жени, а и за мъже, които искат да опознаят тази енергия, за бащи, които имат дъщери и за майки с дъщери също, за баби, които имат внучки и изобщо за тези, които искат да използват живота си пълноценно и ги интересува какво представлява човеко до него.

Темите на семинара:

1. Тайната на красотата – 18.09.17
2. Храната – тайно оръжие и лекарство – 25.09..17
3. Енергийно изчистване на дома – 02.10.17
4. Трите аспекта на женствеността – 09.10.17
5. Изчистване от стари връзки – 16.10.17
6. Подготовка за създаване на семейство – 23.10.17
7. Самоуважението на жената – 30.10.17

Тайната на красотата – 18 септември 2017

Жената трябва да бъде красива. Това е нейната женска същност, нейната дхарма. Доколкото жената умиротворява ума на своя мъж и на близките си, да бъде красива не е просто каприз или прищявка. Това е дълг, така както тя трябва да може да готви, да чисти, да пере, да се облича красиво.

Какво означава една жена да бъде красива? Днес много от нас като жени не се вписват в съвременните представи за такива, които ни налагат масмедиите. Ако искаш да си красива, трябва да си по-дълго време млада, да си слаба, да си винаги усмихната, облечена по последен писък на модата. Трябва да умееш да използваш най-новите джаджи и изобщо, всичко което излезе на мода, ти трябва да знаеш за него подробно, да си го навлекла на себе си, да си го инплантирала, да си го използвала, да си го опитала, иначе не си изобщо красива.

Господи! А какво да кажем за по-скромните момичета или за по-пълните? Нима само кльощавите имат право да бъдат красиви и щастливи? Не! Истинската красота не зависи от съвременният модел за красота, защото тя не е съвременна, тя е вечна. И не се купува нито с пари, нито някой може да я промени защото „така му харесва“. Тя се предава от сърце в сърце.

Темата на лекцията ще засегне ежедневните дейности на жената. Как жената да извършва домашните дейности и в същото време да извисява своето съзнание и съзнанието на хората с които живее. На нея ще разберете как трябва една жена да се облича, така че да бъде защитена, каква прическа да има, какви украшения да носи, как да използва маслата, как да готви не само вкусно, а божествено вкусно, кои продукти усилват женската красота, кои предмети влияят на хармонията в дома…

И когато тази магия се роди в сърцето ѝ, как да я предаде на всеки.

Скъпи приятели, очакваме ви всеки понеделник от 18:30 часа. Лекциите се провеждат в приятелска обстановка и всеки може да зададе своя въпрос и да получи отговор. Ще се радваме да бъдем заедно и да си помагаме взаимно по пътя към себеусъвършенстването.

Цената за едно посещение е 10 лева, може да си закупите и карта за 5 посещения – 40 лева в рамките на семинара.

До скоро и бъдете щастливи!

Живка Тодорова


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Споделете с приятели:
Фрейле е център за йога, психология и творчество. Нашата мисия е да откриете това, което иска душата ви. Вярваме, че всеки от нас има уникална същност, която се проявява под формата на различни таланти. Във Фрейле се стремим да достигнем до тази същност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *