12 април 2018    19:00 - 20:30    гр. София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

В знака на овена, луната ще ни събере отново за ЖЕНСКИ МЕДИТАТИВЕН КРЪГ под наслов „Вътрешно озарение“. 
 
В нашето свещено пространство насочваме поглед към интуицията си, инстинктите си, изследваме от близо силата на свободната си воля и доверието в себе си. С началото на слънчевата година преоткриваме себе си като красива хармония относно тяло, ум и душа.
 

Овенът е импулсивен, директен, уверен, страстен. Водещият елемент е огън. Огъня носи разруха, но има  светлина. Гори. Той може да бъде изразен като гняв, омраза, отмъщение, но и може да дава светлина и насока. Огънят ни носи жизненост и енергия, за да живеем пълноценен, продуктивен и активен живот. Предизвикателството пред овена е откриване на същността и съзнателна посока защото следването ѝ.
 
Заедно ще търсим огъня в себе си, своята светлина, страст, кураж, вяра. Това е покана за едно смело пътуване навътре.
 
ЗАЩО имаме нужда от изцяло женски пространства?

В свят на постоянни изисквания и нарастваща нужда да откликваме на очакванията на целите и другите, ние като жени се нуждаем от сигурни, топли острови, където да отпочинем, презаредим и върнем към себе си. В спокойната остановка на Фрейле ще организираме нашето женско пространство с мекота, аромати, музика..

OIDA терапия дава подслон чрез пробуждането на нашите женски енергии – красотата и творческата сила на феминността.

Къде: Център Фрейле ~ София, бул. Сливница 188 вх.А ет.7 ~ www.freyle.bg
Кога: 12.04.2018,  19.00 – 20.30 ч.
Вход: 10 лв.
Водещ: Петя Гиева, психолог и ОИДА терапевт

Записване: Направете своята резервация на тел. 0883 39 59 78 или директно през формата за записване малко по-долу на страницата.


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Споделете с приятели:
Фрейле е център за йога, психология и творчество. Нашата мисия е да откриете това, което иска душата ви. Вярваме, че всеки от нас има уникална същност, която се проявява под формата на различни таланти. Във Фрейле се стремим да достигнем до тази същност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *