09 октомври 2017    18:30 - 20:30    гр. София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

Има толкова много теми, които ни вълнуват и бих искала да споделя с вас. И доколкото ведическото знание е наистина съвършено и способно да помогне на всички нива, с практиката ми се роди идеята да направя такива лекции, които да са полезни за вас.

Съвсем спонтанно, от желание да помогна, създадох този цикъл лекции. И доколкото аз самата съм жена, и майка, и съпруга и в живота си съм правила толкова много грешки, искам да споделя моят опит за да ви предпазя от тях.

1. Тайната на красотата – 18.09.17
2. Храната – тайно оръжие и лекарство – 25.09..17
3. Енергийно изчистване на дома – 02.10.17
4. Трите аспекта на женствеността – 09.10.17
5. Изчистване от стари връзки – 16.10.17
6. Подготовка за създаване на семейство – 23.10.17
7. Самоуважението на жената – 30.10.17

Трите аспекта на женствеността – 9 октомври 2017

Женствеността се управлява от три огромни енергии или три Богини. И всяка от тези Богини носи съответния аспект женственост. И ако разглеждаме само едната от тях, без другите две, ние няма да имаме пълната картина. Първата Богиня отговаря за красотата, за просперитета, за успеха. И този аспект на женствеността е най-разбираем, защото под женственост ние разбираме имено този аспект. Вторият аспект е изучен по-малко – това е Богинята, отговаряща за вдъхновението и мъдростта. И в западната философия има такова понятие като „София“, т.е. мъдрост, т.е. жената, която може да вдъхновява е мъдра. И следващият аспект е най-малко изучен и непонятен за западните умове. Това е аспекта на защита. Обикновено защитата се преписва на мъжете, само мъжете могат да се защитават. Но и всяка жена трябва да може да го прави.

Всичките тези три аспекта са много важни. Защото ако има красота, успех и просперитет, то първо, е необходимо те да се защитават и както и да се поддържат. Ако една жена има всичко, но няма вдъхновение и мъдрост, то как ще го управлява?

Скъпи приятели, очакваме ви всеки понеделник от 18:30 часа. Лекциите се провеждат в приятелска обстановка и всеки може да зададе своя въпрос и да получи отговор. Ще се радваме да бъдем заедно и да си помагаме взаимно по пътя към себеусъвършенстването.

Цената за едно посещение е 10 лева, може да си закупите и карта за 5 посещения – 40 лева в рамките на семинара.

До скоро и бъдете щастливи!

Живка Тодорова


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Споделете с приятели:
Фрейле е център за йога, психология и творчество. Нашата мисия е да откриете това, което иска душата ви. Вярваме, че всеки от нас има уникална същност, която се проявява под формата на различни таланти. Във Фрейле се стремим да достигнем до тази същност.

2 отговора за “Трите аспекта на женствеността – лекция”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *