17 юли 2018    19:00 - 21:00    гр. София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

Да създадем заедно прекрасна старинна кутия с декупаж! Ще превърнем обикновена дървена кутия в произведение на изкуството, което може да използвате за съхранение на бижута или други скъпи за вас неща! Ще добавим състаряващ винтидж ефект, който е наистина впечатляващ!

Техниката „декупаж“ ни дава възможност да украсим, реновираме или да създадем нови красиви предмети на изкуството. С помощта на специални декупажни салфетки декорираме повърхността на стъклени, дървени и други повърхности, които се превръщат в истински шедьоври.

Декупажът бил много модерен в двора на Людовик XVI и Мария Антоанета, а в наши дни тази старинна техника отново е модерна и се използва често в дизайна на чанти, подноси, украшения, съдове, опаковки, предмети за бита и др. Използва се и за дизайн на екстравагантни предмети от интериора на дома като маси, столове, скринове, чекмеджета.

Ако все още не сте опитвали декупаж, крайно време е да го направите, тя предлага необятни възможности! На това вечерно ателие ще можете да усвоите основи и тънкости на техниката „декупаж върху дърво“, ще декорирате чудесна кутия за бижута с декупаж, а след това ще запазите всичко, което изработите за вас.


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Споделете с приятели:
Фрейле е център за йога, психология и творчество. Нашата мисия е да откриете това, което иска душата ви. Вярваме, че всеки от нас има уникална същност, която се проявява под формата на различни таланти. Във Фрейле се стремим да достигнем до тази същност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *