12 март 2018    18:30 - 20:30    гр. София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

Днес е толкова естествено да се оплакваме от родителите ни. И в крайна сметка всичко се свежда до едно: „родителите са ми не ми дават това от което имам нужда“. А всеки иска нещо различно.

На кой майка му и баща му са му виновни, защото са му провалили живота и той не се е задомил, на кой – не са му помогнали със средства за да завърши престижен университет в чужбина, на кой – не са му оставили в наследство апартамент и кола, на кой рента за да живее… Освен това, родителите са ни виновни и за това, че са ни създали такива родови програми и навици и ние сега не можем да се реализираме. Много често, вместо да изразят любов и грижа, те са проявявали насилие и психически натиск или не са ми казвали това което трябва, не са ме учили на това което трябва….

В такива моменти ние приличаме на малки деца с надути бузи: „На мене мама не ми дава шоколадче“. Само че, проблемът съвсем не е в шоколада, а пък и възрастта не е да надуваме бузи. И няма никакъв смисъл от нашето недоволство. Освен ако не искаме да оправдаем собствения си мързел или нежеланието ни да се променим.

Но ако вие, скъпи приятели, искате да се промените и още повече, да разберете и да обикнете своите родители и самият себе си, заповядайте на нашата поредна среща. На нея ще говорим за силата на рода, за нивата на рода, за това какво пречи на един род да бъде силен, за родовите връзки. Как тези взаимоотношения влияят на щастието ни и как си оставаме деца, ако не искаме да се променяме.

Лекциите се провеждат в приятелска обстановка, където всеки може спокойно да зададе своя въпрос и да получи отговор. Нашите взаимоотношения на свършват с края на лекцията. Ние поддържаме връзка помежду си до следващата лекция по всички възможни начини – скайп, Фейсбук, лични разговори, защото нас ни интересува дали знанието, което сте научили ви прави щастливи и дали имате нужда от подкрепа.

Ще се радваме да бъдем заедно и да си помагаме взаимно по пътя към себеусъвършенстването.

Цената за едно посещение е 10 лева.

До скоро и бъдете щастливи!

Живка Тодорова


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Споделете с приятели:
Фрейле е център за йога, психология и творчество. Нашата мисия е да откриете това, което иска душата ви. Вярваме, че всеки от нас има уникална същност, която се проявява под формата на различни таланти. Във Фрейле се стремим да достигнем до тази същност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *