26 март 2018    18:30 - 20:30    гр. София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

Семейният живот е като танго. Тангото съществува докато двамата партньори се движат, докато танцуват. И колкото по-отдадено танцуват, толкова по-красив е танца. Същото се получава и със семейният живот. Семейният живот е танц и той съществува докато има хармонично движение между двамата партньори – когато си помагат, когато се вслушват един в друг, когато се следват един-друг. И в този творчески процес винаги има емоции, винаги има обмен. И този дует ражда всичко най-прекрасно в този свят – раждането и отглеждането на деца, преодоляването на препятствия, грижата един за друг, приятелството, доверието, взаимното помагане и любовта.

Това са само мечти, ще каже някой. Днес е толкова трудно да се намери партньор, а камо ли да се създаде семеен живот и то щастлив. Моят семеен живот не прилича на този филм с този танц.

А може-би има над какво да се поработи? Може би има над какво АЗ да поработя за да се почувствам така?
Нашият Веда клуб е отворен за всички, които искат да променят себе си, за да се промени света наоколо. За тези, които търсят щастието в ясните, честните и силните взаимоотношения.

На тази лекция ще говорим за това:
– как семейната среда е формирала у нас определени модели на поведение
– за вътрешното дете вътре в нас
– за съзнателния и несъзнателния живот, как да го определим и как да живеем смислено.

Лекциите се провеждат в приятелска обстановка, където всеки може спокойно да зададе своя въпрос и да получи отговор. Нашите взаимоотношения на свършват с края на лекцията. Ние поддържаме връзка помежду си до следващата лекция по всички възможни начини – скайп, Фейсбук, лични разговори, защото нас ни интересува дали знанието, което сте научили ви е помогнало да бъдете щастливи и дали имате нужда от подкрепа.

Ще се радваме да бъдем заедно и да си помагаме взаимно по пътя към себеусъвършенстването.

Цената за едно посещение е 10 лева.

До скоро и бъдете много, много щастливи!


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Споделете с приятели:
Живка е лектор и консултант в областта на личностното развитие и по-конкретно осъзнатите отношения. Повече от 9 години тя изучава древните книги на познанието - Ведите и как те могат да бъдат приложени в съвременното ежедневие. Самата тя вдъхновява с личния си пример и огромния си опит, който споделя с останалите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *