21 февруари 2018    19:00 - 20:30    гр. София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

В месеца на любовта ще се съберем отново за ЖЕНСКИ МЕДИТАТИВЕН КРЪГ под наслов „Посей любов“.

Любяща доброта или metta bhavana, както се нарича на санскрит, е безусловна, включваща любов, любов с мъдрост. Там няма условия, не зависи от това дали човек я „заслужава“ или не; тя не е ограничена само до приятели и семейство; тя извира от личния простор и включва всички живи същества. В замяна няма очаквания за нищо. Това е идеалната, чиста любов, за която всеки има потенциал.

Започваме с обичта към себе си, защото, ако нямаме мярка за тази безусловна любов и приемане за себе си, е трудно да я разширим и към другите. След това включваме и други, които са специални за нас и в крайна сметка всички живи същества намират място в сърцето ни. Така, утвърждаваме чувството на любяща доброта.

Това е медитация за грижа, отдаденост, нежност, милосърдие, приятелство – чувство за топлина за себе си и за другите, красота и женственост. Практика за омекотяване на ума и сърцето, отваряне към по-дълбоки нива на усещане за доброта, чиста любов.

ЗАЩО имаме нужда от изцяло женски пространства?

В свят на постоянни изисквания и нарастваща нужда да откликваме на очакванията на целите и другите, ние като жени се нуждаем от сигурни, топли острови, където да отпочинем, презаредим и върнем към себе си. В спокойната остановка на Фрейле ще организираме нашето женско пространство с мекота, аромати, музика..

OIDA терапия дава подслон чрез пробуждането на нашите женски енергии – красотата и творческата сила на феминността.

Къде: Център Фрейле ~ София, бул. Сливница 188 вх.А ет.7 ~ www.freyle.bg
Кога: 21.02.2018, стартираме в 19:00 ч.
Вход: 10 лв.
Водещ: Петя Гиева, психолог и ОИДА терапевт

Записване: Направете своята резервация на тел. 0883 39 59 78 или директно през формата за записване малко по-долу на страницата.

Очакваме ви!
Доведете приятели ♥


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Споделете с приятели:
Фрейле е център за йога, психология и творчество. Нашата мисия е да откриете това, което иска душата ви. Вярваме, че всеки от нас има уникална същност, която се проявява под формата на различни таланти. Във Фрейле се стремим да достигнем до тази същност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *