23 октомври 2017    18:30 - 20:30    гр. София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

Има толкова много теми, които ни вълнуват и бих искала да споделя с вас. И доколкото ведическото знание е наистина съвършено и способно да помогне на всички нива, с практиката ми се роди идеята да направя такива лекции, които да са полезни за вас.

Съвсем спонтанно, от желание да помогна, създадох този цикъл лекции. И доколкото аз самата съм жена, и майка, и съпруга и в живота си съм правила толкова много грешки, искам да споделя моят опит за да ви предпазя от тях.

1. Тайната на красотата – 18.09.17
2. Храната – тайно оръжие и лекарство – 25.09..17
3. Енергийно изчистване на дома – 02.10.17
4. Трите аспекта на женствеността – 09.10.17
5. Изчистване от стари връзки – 16.10.17
6. Подготовка за създаване на семейство – 23.10.17
7. Самоуважението на жената – 30.10.17

Подготовка за създаване на семейство  – 23 октомври 2017

Обикновено, ние нямаме много знание какво трябва да направим за да си изберем подходящ съпруг или съпруга. За това, обикновено ни обучават филмите или някой приятел. В наше време важи сценария „Те се срещнали и се влюбили един в друг“. На тях им било толкова хубаво един с друг, че имали чувството, че така ще бъде винаги, толкова светло и чисто, че всеки вярвал, че човека отсреща има само добри качества и че по-добър вариант не може да съществува.

Но след известно време, този принц или тази принцеса се превръщат в чудовища и никой не може да разбере от къде се е взело всичко това. И обикновено хората се разделят с „гръм и трясък“ или ако имат сили и разум, започват да се обучават. И най-главното знание е, че хората се срещат един-друг не за да получат удоволствие един от друг, а за да отдадат дълга си един на друг.

Скъпи приятели, очакваме ви всеки понеделник от 18:30 часа. Лекциите се провеждат в приятелска обстановка и всеки може да зададе своя въпрос и да получи отговор. Ще се радваме да бъдем заедно и да си помагаме взаимно по пътя към себеусъвършенстването.

Цената за едно посещение е 10 лева, може да си закупите и карта за 5 посещения – 40 лева в рамките на семинара.

До скоро и бъдете щастливи!

Живка Тодорова


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Споделете с приятели:
Фрейле е център за йога, психология и творчество. Нашата мисия е да откриете това, което иска душата ви. Вярваме, че всеки от нас има уникална същност, която се проявява под формата на различни таланти. Във Фрейле се стремим да достигнем до тази същност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *