16 юни 2018    10:00 - 17:00    гр. София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

Заповядайте на този семинар, чрез който за пръв път в България ще се представи метода ОИДА коучинг!

Нашите цели и мечти, които постигаме, не ни удовлетворяват напълно, ако не водят до развитие и извисяване на съзнанието. Именно с това ще се занимаваме и на нашия семинар. Ще разберете какво характеризира една ОИДА цел и ще се запознаете с модела за целеполагане “FAITH”. Ще говорим и за това как да се справим с най-големите трудности по пътя към целта – загубата на мотивация и липсата на постоянство.

КАКВО Е ОИДА КОУЧИНГ?

ОИДА коучингът прави крачка отвъд конвенционалните коучинг методи и дава по-задълбочено разбиране на човешката природа. Той разглежда човека като био-психо-социално-духовно същество, което за да бъде щастливо, има нужда да включи всички слоеве на личността в постигането на целите си.
Така процеса по целеполагане и постигане не е механичен и повърхностен, а става възможност за отключване на нашия цялостен потенциал.

ПО ВРЕМЕ НА СЕМИНАРА:
– Ще имате възможност да преминете през процеса с вашата лична цел. Освен новото знание ще имате и една наистина добре поставена и изпълнима цел.
– Благодарение на FAITH модела ще очертаем ясна визия и ще осъзнаем значението на своята цел. Така нашето съзнание ще се проясни, а между ума и сърцето ще настъпи синхрон.
– След това ще достигнем ресурсите, които притежаваме за постигането на целта ни на различните нива на нашата личност – физическото, ментално-емоционалното, разумността и душата.
– Ще научим много за себе си, какво искаме от живота си и как да трансформираме целите си, така че тяхното постигане да ни води до по-извисено ниво на съзнание

ВОДЕЩИ
Андрей Ганев и Даниел Троев – ние сме психолози с богат опит. Водили сме десетки семинари, лекции, обучения. А индивидуално сме помогнали на стотици хора. Често гостуваме в различни радио и телевизионни програми и с удоволствие споделяме знанието и опита си, за да се повиши общото ниво на благополучие.

И двамата имаме лични интернет страници, на които можете да прочетете интересни статии:
Андрей – www.psiholog.bg
Даниел – www.danieltroev.com

16-ти юни, събота, 10.00 – 17.00 ч.
Място: Център Фрейле, бул. Сливница 188 вх.А ет.7
Такса за участие: 59 лв. Ако доведете приятел всеки от вас ще участва за 49 лв.


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Споделете с приятели:
Фрейле е център за йога, психология и творчество. Нашата мисия е да откриете това, което иска душата ви. Вярваме, че всеки от нас има уникална същност, която се проявява под формата на различни таланти. Във Фрейле се стремим да достигнем до тази същност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *