19 април 2018    19:00 - 21:00    гр. София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

Пролетта е време за прочистване, за да приемем свежестта и чистотата на новото начало. Но освен тялото, съзнанието ни също има нужда от подобно освобождававане. Затова ние, Андрей и Даниел ви предлагаме едно по-различно детокс преживяване – на мислите и емоциите. За да се освободите от негативното, старото, излишното и токсичното в ума. Това ще засили имунитета на ума и устойчивостта на психиката, за да издържате на напрежението и предизвикателствата.

Айнщайн е казал, че не може да решим даден проблем на същото ниво на съзнание, което е създало проблема. А Буда твърди, че всичко това, което сме, е резултат от мислите, които имаме. Каквото мислим, в това се превръщаме.

В ежедневната работа с хора, които искат да преодолеят негативни натрапливи мисли, да овладеят негативните емоции, да се научат да контролират ума, да управляват чувствата си, сме изработили ефективни стратегии и практични методи, с които успешно може да се постигне желания резултат.

По време на събитието:
~ Ще преминем през четирите принципа за регулиране на ума и емоциите
~ Ще практикуваме модела ПИН (ПИН кода на сметката ни за щастие)
~ Ще се приближим до нашия лечебен кръг

С нас сте в добри ръце
Андрей Ганев и Даниел Троев – ние сме психолози с богат опит. Водили сме десетки семинари, лекции, обучения. А индивидуално сме помогнали на стотици хора. Често гостуваме в различни радио и телевизионни програми и с удоволствие споделяме знанието и опита си, за да се повиши общото ниво на благополучие.

И двамата имаме лични интернет страници, на които можете да прочетете интересни статии:
Андрей – www.psiholog.bg
Даниел – www.danieltroev.com

Кога и къде?

19 април от 19:00 до 21.00 ч.
Център Фрейле на адрес бул. Сливница 188 вх. А ет. 7

Таксата за участие е 30 лв. Ако споделите преживяването с приятел – 20 лв.


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Споделете с приятели:
Фрейле е център за йога, психология и творчество. Нашата мисия е да откриете това, което иска душата ви. Вярваме, че всеки от нас има уникална същност, която се проявява под формата на различни таланти. Във Фрейле се стремим да достигнем до тази същност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *