15 декември 2017    19:00 - 20:30    гр. София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

Как можем да използваме медитацията от гледна точка на психологията и преодоляването на житейските трудности? Заповядайте да научите отговора на отворена лекция с психолога Андрей Ганев.

По време на лекцията ще разберете:

~ Kакво представлява медитацията и как работи тя
~ Какви видове медитация има
~ Kои от тях са полезни и кои е добре да отбягваме
~ Медитираме ли в ежедневието си без да го осъзнаваме
~ Каква е истинската цел на медитативната практика
~ Ще има и време за въпроси и коментари.

В днешно време стана разпространено да се “медитира” – 5, 10 минути или пък 2-3 часа на ден. Дали това е просто мода или има смисъл да отделим част от живота си за подобна дейност?

По темата ще говори Андрей Ганев – психолог и психотерапевт. Той е отделил години от живота си изследвайки различни видове медитации в детайл – както в личен план, така и като терапевтична практика. Допълнително той специализира в теорията и практиката на Вечната психология – клон в науката за душата, който изследва ефекта на подобни древни практики и тяхното приложение в модерните времена. На тази лекция Андрей ще сподели своите открития с вас.

Заповядайте на 15 Декември от 19.00 часа в Център Фрейле.

Вход: свободен.

Който желае след лекцията ще може да остави дарение, 100% от което ще бъдат използвани за подпомагане на благородна кауза.


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Споделете с приятели:
Фрейле е център за йога, психология и творчество. Нашата мисия е да откриете това, което иска душата ви. Вярваме, че всеки от нас има уникална същност, която се проявява под формата на различни таланти. Във Фрейле се стремим да достигнем до тази същност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *