30 октомври 2017    18:30 - 20:30    гр. София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

Има толкова много теми, които ни вълнуват и бих искала да споделя с вас. И доколкото ведическото знание е наистина съвършено и способно да помогне на всички нива, с практиката ми се роди идеята да направя такива лекции, които да са полезни за вас.

Съвсем спонтанно, от желание да помогна, създадох този цикъл лекции. И доколкото аз самата съм жена, и майка, и съпруга и в живота си съм правила толкова много грешки, искам да споделя моят опит за да ви предпазя от тях.

1. Тайната на красотата – 18.09.17
2. Храната – тайно оръжие и лекарство – 25.09..17
3. Енергийно изчистване на дома – 02.10.17
4. Трите аспекта на женствеността – 09.10.17
5. Изчистване от стари връзки – 16.10.17
6. Подготовка за създаване на семейство – 23.10.17
7. Самоуважението на жената – 30.10.17

Любов към себе си и самоуважение  – 30 октомври 2017

Уважението към близкия човек ражда истинско уважение към себе си. Хората губят уважение към себе си заради това, че най-близките му не го уважават и те самите също не ги уважават. Ние губим уважение към себе си като личности, защото ние не принадлежим на себе си, ние принадлежим на нашите близките. И ако те се отнасят към мене така, то на мене нищо неми остава, освен незабелязано за мен самия, да се отнасям към себе си така. Това е неизбежно.

Когато ние започнем да уважаваме близките ни, тогава и уважението към нас също се повишава. Ние започваме да се чувстваме по-добре, струва ни се, че сме способни на повече, появява се способност да работим върху себе си. Човек да се уважава истински, означава, да не уважава себе си, ако е направил нещо лошо в живота си. Ако човек не се уважава, когато направи нещо лошо казва: „Това е което можах да направя, по-добро от това не мога да направя“. Самоуважението зависи от отношенията ни с близките ни хора.

Скъпи приятели, очакваме ви всеки понеделник от 18:30 часа. Лекциите се провеждат в приятелска обстановка и всеки може да зададе своя въпрос и да получи отговор. Ще се радваме да бъдем заедно и да си помагаме взаимно по пътя към себеусъвършенстването.

Цената за едно посещение е 10 лева, може да си закупите и карта за 5 посещения – 40 лева в рамките на семинара.

До скоро и бъдете щастливи!

Живка Тодорова


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Споделете с приятели:
Фрейле е център за йога, психология и творчество. Нашата мисия е да откриете това, което иска душата ви. Вярваме, че всеки от нас има уникална същност, която се проявява под формата на различни таланти. Във Фрейле се стремим да достигнем до тази същност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *