11 септември 2017    19:00 - 21:00    гр. София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

Депресия, панически разтройства, тревожност, чувство за житейска безпътица и прекомерен стрес са сред най-честите оплаквания, водещи до влошаване на качеството на живот сред българите.

Въпреки разпространеността на тези оплаквания, често решенията остават скрити. Причина за това е липсата на цялостен поглед върху човека и нуждите му. Фокусирането върху външните прояви на проблемите и опитите да бъдат преборени с техники или потиснати с медикаменти често водят до незадоволителен резултат.

От години изследваме какви са причините за тези състояния и кои са успешните стратегии и подходи за тяхното преодоляване.

Затова нa 11 и 18 септември 2017 г. от 19.00 до 21.00 часа ще ви покажем един от най-работещите методи за преодоляването им – OIDA терапия.

Какво е OIDA терапия?

OIDA Терапия е практически метод за постигането на “динамично здраве”, задоволяващо био-психо-сициално-духовните потребности на личността. Благодарение на теоретичната ѝ основа – Вечната психология (Perennial Psychology), OIDA предоставя инструменти за справяне с тревожността и ежедневните трудности..

Как да постигна устойчиво щастие?

По време на събитието ще навлезем в Лечебния кръг – ключов елемент от терапевтичния процес на OIDA Терапия. Това е пространство на физическо, ментално, интелектуално и духовно благополучие. В лечебният кръг сме свързани с неизчерпаемия източник на щастие, знание и безвремие, скрит в сърцето ни.

За да постигнем това свързване ще изследваме:

– какво е Лечебният кръг
– кои са факторите, отдалечаващи ни от Лечебния кръг
– как да развием здравословна вяра и каква е връзката ѝ с Лечебния кръг
– какви са измеренията на съзнанието и нивата на намерението
– кои са лечебните практики на OIDA Терапия
– как да ги прилагаме за нас
– как да възстановим връзката с потенциала ни за здраве и хармония

Повече за OIDA Терапия може да прочетете на www.oida.bg

С нас сте в добри ръце

Андрей Ганев и Даниел Троев – ние сме психолози с богат опит. Водили сме десетки семинари, лекции, обучения. А индивидуално сме помогнали на стотици хора. Често гостуваме в различни радио и телевизионни програми. С удоволствие споделяме знанието и опита си, за да се повиши общото ниво на благополучие.

И двамата имаме лични интернет страници, на които можете да прочетете интересни статии.

Андрейwww.psiholog.bg
Даниелwww.danieltroev.com

Кога и къде?

Събитието обхваща две вечери – 11 и 18 септември от 19.00 до 21.00 часа. В двете части ще покрием теорията и практиката на Лечебният кръг и приложението му във Вашия живот.

Мястото е център Фрейле на адрес бул. Сливница 188 вх. А ет. 7

Такса за участие

Таксата за участие (за двете вечери) е 40 лв.. Ако бъде споделено с приятел – 35 лв.

Важно! Желателно е да присъствате и двете вечери, за да може да преминете през целия процес.


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Споделете с приятели:
Фрейле е център за йога, психология и творчество. Нашата мисия е да откриете това, което иска душата ви. Вярваме, че всеки от нас има уникална същност, която се проявява под формата на различни таланти. Във Фрейле се стремим да достигнем до тази същност.

2 Коментара за “Лечебният кръг на OIDA терапия”

  • Бих желала д асе включа втози кръг но обучение от 70 лв/имайки предвид няколко поредни срещи/ не ми е във възможности сега…Моля пишете кога и как бих могла да се включа темата е актуална,ако има желание трябва да има и начин.Благодаря

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *