23 януари 2019    19:00 - 20:30    гр. София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

Щастливи сме да посрещнем отново в България Бхактиведанта Атулананда Ачаря Махарадж, който ще изнесе отворена лекция в Център Фрейле на 23-ти януари 2019, сряда, от 19:00 ч. Лекцията ще бъде на тема „Хармония в трудни времена“.

Атулананда Ачаря Махарадж е пътуващ монах и духовен учител, който вдъхновява с любовта си и познанието си за древната наука на бхакти йога.  По произход е от Чили, но пътува по цял свят, за да изнася лекции на духовна тематика. Наставник е на хиляди ученици в Южна Америка и други места по света.

От ранна възраст се увлича по науката за йога и започва да я изучава в дълбочина. Понастоящем е ръководител на световноизвестната школа по йога инбаунд (https://www.facebook.com/yoga.inbound).

Атулананда Ачаря е известен също със своята дълбока поезия, която веднага докосва сърцето.

През последното десетилетие е участвал в основаването над 20 духовни центъра и общности и еко йога селища на различни места в Южна Америка, едно от които е забележителният Eco Truly Park в Перу (https://www.facebook.com/ecotruly/).

Заповядайте да се докоснете до мъдростта на този прекрасен учител, който е вдъхновил хиляди хора по света да следват пътя на себереализацията.

23 януари 2019, 19.00 – 20.30 ч.
Център Фрейле, ул. Цар Симеон 13 ет. 1

Вход: свободен
Приемат се дарения от сърце.


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Споделете с приятели:
Фрейле е център за йога, психология и творчество. Нашата мисия е да откриете това, което иска душата ви. Вярваме, че всеки от нас има уникална същност, която се проявява под формата на различни таланти. Във Фрейле се стремим да достигнем до тази същност.

2 отговора за “Хармония в трудни времена – лекция с Атулананда Ачаря Махарадж”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *