17 октомври 2017 - 16 ноември 2017    19:00 - 20:30    гр. София, бул. Сливница 188 вх. А ет. 7

Скъпи приятели!

Бих искала да споделя с вас всичко това, което ме вдъхновява и винаги съм искала да споделя след толкова много години в Индия, Южна Америка, а последните 3 години и в Швеция.

Темите, които включвам в този курс са компилация от много години практика и изучаване на връзката между йога, аюрведа, астрология, свещена геометрия и психология.

В РАМКИТЕ НА 10 ПОСЕЩЕНИЯ ЩЕ ИЗУЧАВАМЕ:

Kонкретни пози и дихателни упражнения, които са насочени към различни болести, психологически състояния или дисбаланс на чакрите, които предизвикват болестите

– Духовната и философска част на йога, която ни дава осъзнаване за реалността отвъд двойнствеността на нашата материална реалност. Това знание ни освобождава от обусловеността ни, а нашата обусловеност е крайната причина за заболяванията и предизвикателствата, с които се сблъскваме.

– Законите на природата, които действат вътре в нас и извън нас. Това ни помага да постигнем баланс и постоянна осъзнатост в живота във всеки миг.

ИНБАУНД ЙОГА И ВЪТРЕШНИЯ АСПЕКТ НА ЖИВОТА

В настоящия начин на живот често се концентрираме основно върху външния аспект на живота, докато бавно умираме вътрешно.

Ако развием шестото сетиво – ума  – и погледнем на света с третото си око, ще видим най-дълбоките мисли и чувства на другите хора, вместо само външната им обвивка.

Ще работим да свържем ума с вътрешния ни свят, за да не остане той един самотен остров, и със заобикалящият ни свят навън, което пък може да ни превърне в айсберг. Посредством уменията на ума и психичната ни сила ще опознаем слабите и силни страни на близките ни хора. Ще се справяме и боравим с различните обстоятелства в живота, вместо да се борим със самите хора.

Колкото повече се свържете с вътрешната си природа, това ще ви помогне да се свържете и с вътрешния свят на другите и да установите по-продължителни и по-задълбочени взаимоотношения. Използвайки психичната сила на третото си око единствено за ума, загубваме за дълго контакт с душата и създаваме чувства в ума, вместо вътре в душата.

Покоряването и контрола на ума ще ви дадат връзка и разбиране с вашите вътрешни промени и чувства и вместо да следвате сляпо ума, ще следвате пътя на собствената си вътрешна визия и интуиция. Упражненията с тази сила ще ви дадат резултатите, събрани от всички години на личностно развитие и опитност.

ВОДЕЩ НА КУРСА

Лидия Василева (Бхакти Шакти) – практикува йога и медитация от 17 години и следва пътя на школата по йога Инбаунд, идваща от ученическата последователност Брахма Гаудия сампрадая в Индия. Открива своят път в свещения град Вриндаван, където живее в йога ашрам, както и в Западен Бенгал. През това време изучава Ведите, практикува йога и живот на брахмачария. Стартира след това ашрам в България и Швеция. Практикува и организира турове и ритрийти по йога и медитация в много части на Индия и Южна Америка.

ВРЕМЕ НА ПРОВЕЖДАНЕ


17.10.2017 – 16.11.2017
Вторник и Четвъртък, 19.00 – 20.30 ч.
Възможно е да посещавате и отделни занятия от курса.

ЦЕНИ


Такса за целия курс от 10 посещения – 100 лв.
Такса за целия курс ако доведеш приятел – 90 лв. за всеки от вас
Еднократно посещение – 12 лв.

Повече за  йога инбаунд, която ще практикуваме на курса, можете да прочетете тук.

За контакти – 087 917 9818 – Лидия Василева


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Фрейле е център за йога, психология и творчество. Нашата мисия е да откриете това, което иска душата ви. Вярваме, че всеки от нас има уникална същност, която се проявява под формата на различни таланти. Във Фрейле се стремим да достигнем до тази същност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *