14 март 2019    19:00 - 21:00    гр. София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

В динамичното ежедневие се сблъскваме с най-различни стресови ситуации. И сякаш напук на материалния напредък, се чувстваме нещастни, въпреки технологиите – самотни, въпреки всички забавления – неудовлетворени.

Може ли в тази обърканост да намерим опорна точка? Според ОИДА терапия това е напълно възможно и един от начините е в развитието на нашата духовна интелигентност.

Ако през миналия век основно е било понятието за IQ – рационалната интелигентност, а в края се разпространява идеята за емоционалната интелигентност, в новото хилядолетие е необходимо повишаването на нашата духовна интелигентност.

Духовна интелигентност е понятие, въведено от изследователката Дана Зохар и означава „онзи интелект, чрез който размишляваме върху проблеми на смисъла и ценностите и ги решаваме, онзи интелект, чрез който можем да поставим действията и живота си в един по-широк, по-богат и наситен със смисъл контекст, чрез които преценяваме, че даден начин на действие или жизнен път е по-значим от друг.“

По време на събитието ще отговорим на въпросите:
– Кои са 12-те принципа на духовната интелигентност;
– Как да ги използваме за повишаване на своето щастие;
– Как да развием своята духовна интелигентност.

ОИДА терапия е терапия на здравия разум. Благодарение на своята дълбока визия за човека и света, тя предлага множество практични идеи и инструменти за повишаване на нашето благосъстояние.

– – –
Кога: 14 Март (четвъртък), 19.00 – 21.00  ч.
Къде: ул. “Цар Симеон” №13, ет. 1 – Център Фрейле

Таксата за участие е 40 лв. Ако споделите преживяването с приятел, всеки от вас ще участва за – 35 лв.
– – –

Кои сме ние?

Андрей Ганев и Даниел Троев – ние сме психолози с богат опит. Водили сме десетки семинари, лекции, обучения, а индивидуално сме помогнали на стотици хора. Често гостуваме в различни радио и телевизионни програми. С удоволствие споделяме знанието и опита си, за да се повиши общото ниво на благополучие.

Нашите лични интернет страници, на които можете да прочетете интересни статии:
Андрей – www.psiholog.bg
Даниел – www.danieltroev.com

За записване:
Тел. 0883 39 59 78 или чрез формата по-долу на страницата.


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Споделете с приятели:
Фрейле е уютно пространство за повдигащи духа занимания като йога на смеха, творчески работилници, коучинг семинари и консултации, водени от Силвия Ганева. Силвия е основател на движението за йога на смеха в България, обучавала се при основателя на йога на смеха Мадан Катария в Бангалор, Индия. От 2010 г. тя разпространява йога на смеха в България и провежда десетки обучения за инструктори, като придобива голям опит във воденето на стотици сесии с различни социални групи, включително и в много организации под формата на тиймбилдинг. Друга нейна страст са коучинга и уроците по творчество, в които също има дългогодишен опит.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *