11 октомври 2018    19:00 - 20:30    гр. София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

Скъпи приятели,

Каним ви да преживеем заедно една прекрасна иновативна игра за общуване – ДАРПЛЕЙ!

ИЗСЛУШВАНЕТО ни СВЪРЗВА

Обичате ли да РАЗСЪЖДАВАТЕ на глас? Да ОПОЗНАВАТЕ себе си? Интересно ли Ви е да чувате мислите си по различни теми и да бъдете изслушани? Искате ли да се запознаете с НОВИ хора и да чуете и тях?

В забързания ден остава ли ни време да се ЗАМИСЛИМ за важните неща в живота, да погледнем НАВЪТРЕ в нас и да изкажем мнението си СПОКОЙНО без страх, че някой ще ни прекъсне или оспори?

Можем ли да замълчим, да ЧУЕМ другия и така да УЧИМ един от друг вместо непременно да искаме да сме прави и да оспорваме другата гледна точка?

Елате на 11-ти октомври в пространството на център Фрейле да поговорим за СИЛАТА на ИЗСЛУШВАНЕТО и да намерим своите отговори и да се почувстваме СВЪРЗАНИ чрез DАRPLAY – ИГРАТА за спокойно говорене и изслушване.

ДАРПЛЕЙ е подходяща за приятели, семейства, двойки, които имат проблеми в общуването, или желаят да опознаят по-добре себе си и да се почувстват по-свързани. Изключително подходяща е за непознати също.

На 11-ти октомври ще разберете КАК и ЗАЩО е създадена DARPLAY. Ще видите новото издание на играта. Ще преживеете DARPLAY кръг на споделяне. Ще се запознаете с нови хора. Ще се обогатите от техните гледни точки и ще се почувствате СВЪРЗАНИ с тях. Ще се доближите и до себе си.

Какво е DARLAY?

Авторска комуникативна игра за спокойно говорене и изслушване, създадена в България. Състои се от 27 карти и 3 минутно пясъчно часовниче. Darplay има лесни правила. Играе се по 2-ки, 3-ки или 4-ки. На всяка карта има въпрос или тема, преведени на 6 езика. Всеки играч на масата има 3 минути, в които спокойно може да изрази какво мисли по карта, която изтегли без ограничения и воден от своя вътрешен поток. В тези 3 минути той не бива прекъсван. След това е ред на следващия играч, който говори по същия въпрос.

Ще изиграем няколко кръга и ще сменяме местата.

Очакваме ви да се запознаем, да поиграем DARPLAY и да почувстваме БОГАТСТВОТО на спокойното говорене и изслушване.

Такса за участие: 15 лв. Ако доведете приятел, всеки от вас ще участва за 10 лв.

Необходимо е предварително записване на тел. 0883 39 59 78 или директно през формата по-долу на сайта.

На събитието ще може да закупите и играта ДАРПЛЕЙ.

Водещи на играта: Деница Александрова и Анна Къчева, две от създателките на Darplay


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Споделете с приятели:
Фрейле е център за йога, психология и творчество. Нашата мисия е да откриете това, което иска душата ви. Вярваме, че всеки от нас има уникална същност, която се проявява под формата на различни таланти. Във Фрейле се стремим да достигнем до тази същност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *