14 май 2018    18:30 - 20:30    гр. София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

Чувствам се изгубен. Не ме привлича идеята просто да живея за да работя, за да печеля и за да харча. Усещам, че трябва да има нещо по-различно, нещо по-възвишено. Опитвам се да се занимавам със самопознание, но някак си не мога да се вдъхновя по този път. Иска ми се да срещна някой, който да ме ентусиазира, който да ми покаже пътя. Искам да си намеря свой духовен учител. Никой от тези, които срещнах по пътя си не ме вдъхновява. Чувствам, че ако не намеря учител, на когото мога да се доверя ще се изгубя в света на сетивните наслаждения.

Вие имали ли сте такива чувства? Усещането, че времето изтича между пръстите ви и заедно с това изтича и младостта, и силите, и щастието и края на живота изглежда ужасен и плашещ. И тогава започваме да си задаваме въпроси:

За какво съм се родил в този свят?
Какво да правя тук?
Какъв е смисълът от живота?

Само разумните хора задават тези въпроси. Защото ако ние живеем само заради работа, материални придобивки и сетивно наслаждение винаги вътре в нас ще чувстваме тази празнота – празнотата от незнанието на смисъла на живота ни. Човек се ражда в този свят за да разбере своята духовна природа. За да установи отношения с възвишена, чиста любов. И тези отношения са възможни само тогава, когато на тях ни научи този, който вече има такива отношения.

Как да го открием, как да го разпознаем този човек? Заповядайте на нашата поредна среща в клуб Фрейле за да разберете как.

Лекциите се провеждат в приятелска обстановка, където всеки може спокойно да зададе своя въпрос и да получи отговор. Нашите взаимоотношения не свършват с края на лекцията. Ние поддържаме връзка помежду си до следващата лекция по всички възможни начини – скайп, Фейсбук, лични разговори, защото нас ни интересува дали знанието, което сте научили го прилагате и дали то ви прави щастливи и дали имате нужда от подкрепа.

Ще се радваме да бъдем заедно и да си помагаме взаимно по пътя към себеусъвършенстването.

Цената за едно посещение е 10 лева.

До скоро и бъдете щастливи!

Живка Тодорова


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Споделете с приятели:
Фрейле е център за йога, психология и творчество. Нашата мисия е да откриете това, което иска душата ви. Вярваме, че всеки от нас има уникална същност, която се проявява под формата на различни таланти. Във Фрейле се стремим да достигнем до тази същност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *