18 декември 2018    19:00 - 21:00    гр. София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

Предлагаме ви една алтернатива на масовата коледна украса, а именно – ръчно направена такава. Ще изработим заедно играчки за елха, направени от дърво, като ги украсим със специални салфетки с коледни мотиви. С това искаме да заявим нашия стремеж за по-съзнателно консумиране по време на празниците, особено на пластмасови изделия.

Ако се чувствате на същата вълна и ви харесва ръчната изработка, дори да не сте опитвали техниката декупаж досега – заповядайте на 18-ти декември вечерта в център Фрейле да сътворим своите красиви играчки за елха! Когато вложиш сърцето си, подаръкът е много по-специален и ценен. 

Техниката „декупаж“ ни дава възможност да украсим, реновираме или да създадем нови красиви предмети на изкуството. С помощта на специални хартии и салфетки, декорираме повърхността на стъклени, дървени и други предмети, които се превръщат в истински шедьоври.

18-ти декември, вторник, 19.00 – 21.00 ч.
Център Фрейле, ул. Цар Симеон 13, ет 1

Водещ: Силвия Ганева

Такса за участие: 35 лв.


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Споделете с приятели:
Фрейле е център за йога, психология и творчество. Нашата мисия е да откриете това, което иска душата ви. Вярваме, че всеки от нас има уникална същност, която се проявява под формата на различни таланти. Във Фрейле се стремим да достигнем до тази същност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *