25 септември 2018    19:00 - 20:30    гр. София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1

На това вечерно ателие ще научите как да направите гривна „Шамбала“ с полускъпоценни камъни. Плетенето на тези гривни се отличава с това, че е медитативен акт. Вплитайки нашите добри пожелания, ще сътворим бижу, което ще носи хармония и благополучие на своя притежател.

Какво е гривна Шамбала?

Особено популярни напоследък, гривните „Шамбала“ имат дълбоко, смислено значение и история.
Шамбала всъщност е митично кралство, където живеят духовно извисени и просветлени същества. Името на този тип гривни е символ на просвещението, мира и прецизността.

Всяка гривна „Шамбала“ е 100% уникална и вие можете да вплетете в нея най-добрите си намерения – с всеки възел, с всяко движение, с всяко следващо мънисто. Всичко, което изработите, остава за вас.

Ако все още не сте опитвали да правите собствени бижута, крайно време е да го направите! На този урок ще можете да усвоите основи и тънкости на техниката, ще си изработите своя собствена гривна Шамбала, която да запазите и носите с удоволствие или да подарите на любим човек!


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Споделете с приятели:
Фрейле е център за йога, психология и творчество. Нашата мисия е да откриете това, което иска душата ви. Вярваме, че всеки от нас има уникална същност, която се проявява под формата на различни таланти. Във Фрейле се стремим да достигнем до тази същност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *