19 февруари 2019

Каня ви на на чаша топъл ароматен чай, да прекараме време заедно в приятна компания, заредени със творческо настроение! Ще изучаваме японската техника „Кумихимо“, с която можете да направите прекрасни, стилни и ефектни бижута.

Ще сътворим своя гривна и ще вплетем своите благопожелания в изработеното бижу. 

Кумихимо е техника, при която с помощта на специален диск вплитаме мъниста по спираловидна оплетка. Ефектът е впечатляващ, а разнообразието на модели, които могат да бъдат получени с тази техника е наистина голямо.


21 февруари 2019

Какво се случва с общуването между партньорите в една връзка?
Осъзнаваме ли нещата, които са важни за всеки от нас поотделно?
Даваме ли им простор? Говорим ли за тях?
Позволяваме ли си да усетим своите чувства и нужди?
Споделяме ли ги?

Заповядайте да се ЧУЕМ и да си дадем ОТГОВОРИ на тези въпроси заедно.

Каним ви на среща-игра с новото ни издание ДАРПЛЕЙ за двойки.

Създадохме тази игра с много любов и грижа към нашия вътрешен свят, чувства и усещания, които имат право да видят бял свят , а не редовно да бъдат „избутвани под килимчето“.


26 февруари 2019

Заповядайте отново да попеем заедно и да преживеем заедно тази лечебна практика! Всеки път ще разучаваме и нови мантри.

Трансформирай себе си чрез силата на звука

Мантрите са мощно средство за медитация, практикувано и доказано от древността. Думата „мантра“ произхожда от санскрит и означава „освобождаване на ума“. Когато практикуваме пеене на мантри, ние се потапяме в тяхната лечебната вибрация и по естествен начин се настройваме на вълната на хармонията и любовта. Свързваме се с нашия емоционален свят и чрез музика изразяваме това, за което думите не достигат. А когато пеем в група ползата се увеличава многократно!


Споделете с приятели: