19 август 2018

Лято е! И с лятото си върви доброто, свежо настроение, споделено с приятели! Но как да стигнем до това добро настроение?

Разбира се, динята винаги върши работа. Но диня невинаги има наоколо, затова е по-добре да си „сготвим“ настроението сами! Когато сме заедно е лесно, защото смехът е заразителен.


28 август 2018

Това какви въпроси си задаваме определя до голяма степен живота ни и търсенията ни. Въпросите ни провокират да мислим, да разширяваме своите хоризонти, да научаваме нови знания и да комуникираме пълноценно с другите. Понякога е достатъчен само един въпрос, за да провокира у нас прозрения, до които не бихме могли да достигнем и с хиляди обяснения.

Но кои въпроси са „добри“? Кои въпроси успяват да извадят от нас неподозирани резерви и кои ни карат да се чувстваме притиснати и объркани?

По време на този тренинг ще овладеете изкуството да задавате правилните въпроси и ще научите:
✔ Ползата от задаването на въпроси, вместо изказването на твърдения в дадени ситуации
✔ Кои въпроси са подходящи и как да ги задаваме
✔ Типове въпроси и свързаните с тях инструменти
✔ Чрез конкретни примери и практика ще овладеете това изкуство, за да го прилагате в своя живот.


20 септември 2018

Заповядайте отново да попеем заедно и да научите повече за тази лечебна практика! Всеки път ще разучаваме и нови мантри 🙂

Трансформирай себе си чрез силата на звука

Мантрите са мощно средство за медитация, практикувано и доказано от древността. Думата „мантра“ произхожда от санскрит и означава „освобождаване на ума“. Когато практикуваме пеене на мантри, ние се потапяме в тяхната лечебната вибрация и по естествен начин се настройваме на вълната на хармонията и любовта. Свързваме се с нашия емоционален свят и чрез музика изразяваме това, за което думите не достигат. А когато пеем в група ползата се увеличава многократно!


Споделете с приятели: